Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Mit illene adnom a barátomnak...

Mit illene adnom a barátomnak valentin napra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most esett úgy először kapcsolatom , hogy valentin napra is. Még nem ünnepeltem, de valahogy hülyességnek tartom ezt a sok szivecskés plüsst, meg ilyesmi, szerintem nem erről szól és tudom hogy az ilyen plüss és egyéb túlnyálas túlerőltetett ajándéknak ő nem örülne, mint fiú. Viszont mondta hogy megszeretné ünnepelni, de póló v egyéb ilyen ajándék szerintem meg túl nagy.. arra gondoltam hogy adnék valami édességet meg meglepném egy gyertyafényes vacsival.. vagy nektek van ötleteket,? Ti megajándékozzátok egymást?

18L barátom 18F

2016. jan. 24. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csoki is elég. De ha akarsz és tudsz is főzni, akkor vacsi is lehet.

A többit én is nyálasnak, giccsesnek és feleslegesnek tartom.

2016. jan. 24. 19:09
 2/5 anonim válasza:
szerintem egy ígéretet, hogy nem csak valentin napon fogod kimutatni hogy szereted, hanem az év többi napján is. bocsi szerintem ez egy hülyeség de mi nem tudhatjuk hogy minek örülne, ha szereti a kinder tojásokat, akkor azt vegyél neki, ha a mogyorós csokit, akkor azt vegyél.. bah... legyen egy csöpp kreativitásod, csinálj neki valami kézzel készített dolgot, rajzolj, csinálj illatos gyertyát fűzz karkötőt... rengeteg lehetőség van. Hajrá (alig várom nézni mennyivel lehet leszavazva)
2016. jan. 24. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami nagyon személyest, aminek mindig örül minden fiú, ha érted mire gondolok :)
2016. jan. 25. 08:10
 4/5 anonim válasza:
Vacsi jó ötlet :) De valami különlegest, ne spagetti :D
2016. jan. 25. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el közösen moziba valami jó filmre. A Valentin nap csak az üzletről szól a kereskedőknek, tényleg semmi értelme.
2016. jan. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!