Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ez jó lenne valentin napra?

Ez jó lenne valentin napra?

Figyelt kérdés

Tudom még messze van,meg minden..de gyorsan megy az idő,így elkezdtem gondolkodni.

2. valentin napunk együtt,nem tartjuk nagy dolognak,de azért valamivel meglepjük egymást.

Szerintetek az jó ötlet,ha elviszem jégkorizni?:D

Előre is köszi a normális válaszokat!:)

És főként lányok válaszát várom.

2016. jan. 18. 23:14
 1/4 anonim válasza:
49%

Aranyos ötlet,de korizni bármikor elviheted!

Szerintem ez nem egy nagy valentin napi ajándék ha már valami különleges programot akarsz!

Ilyen alap szokások is bevállosak például egy vacsora egy étterembe.

Nem akarok nagyvonalú lenni remélem azért segítettem. /16L /

2016. jan. 18. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tud/szeret/szeretne korizni, akkor jó. Én például ennek pont nem örülnék, mert félek a jégen.:P De ez nyilván csak én vagyok, nem a barátnőd, úgyhogy ezt te tudhatod, amúgy aranyos gesztus. Viszont tényleg nem kifejezetten Valentin napi dolog. Szerintem jobb lenne valami romantikusabb hely.
2016. jan. 19. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy nem szoktatok járni, akkor szerintem nagyon jó ötlet. Mi "csak úgy" voltunk egyszer a párommal, de én se tudok korizni, nagyon béna vagyok, ő meg verseny szinten korizott régen, ezért végig fogta a kezem és vigyázott rám. Szerintem nagyon romantikus volt.:)

Nem kell feltétlenül drága étterem meg sablonos dolgok. Én mindig arra törekszem, hogy olyat csináljunk amit még azelőtt nem. Így mindenképpen emlékezetes marad. Az, hogy mennyire romantikus csak rajtatok múlik. Pl. aki eleve nem az, az gyertyafényes vacsi mellett se lesz az.

U.i.:az első választ nem értem hiába erőlködök.

2016. jan. 19. 08:37
 4/4 anonim válasza:
Ha szeret és tud jégkorizni, akkor remek ölet.
2016. jan. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!