Ilyen vas rózsának örülnétek lányok valentin napkor?
Figyelt kérdés
Barátnőmet gondoltam, hogy meglepem, mostanság több helyen is látni ilyet. De nem tudom mennyire örülne neki... Persze ahány ház annyi szokás, és tudom sokan nem tartják. Én is csak egy virággal akartam meglepni, aztán valamiért ez jutott eszembe
2016. jan. 5. 15:35
1/14 anonim válasza:
Én nem, jobban szeretem az élő virágot.
4/14 anonim válasza:
Gyönyörű. Nekem nagyon tetszene. Örökre meg lehet őrizni, és tényleg nagyon szép.
Élő virágot csakis cserépben, ha nevelgethetem. Egy kitépett/levágott, haldokló virág, ami pár nap alatt elszárad és megy a kukába, számomra nem ajándék.
5/14 anonim válasza:
Nem. Szerintem porfogó.
Szép, de egy idő után unalmas és csak berakja az ember a szekrénybe.
Én egy szál virágnak, élőnek, sokkal jobban örülnék.
6/14 anonim válasza:
Én örülnék neki szerintem szép 😊
7/14 anonim válasza:
Én örülnék neki ,de nem ilyen festettnek. A vágott virágot sajnálom , pár nap után elhervad.
8/14 anonim válasza:
Ennyi erővel egy új Hondát kérek inkább, vagy egy új lakást, esetleg konyhabútort, vagy egy XBOXot, vagy 50 rugót kp-ben egy borítékban, mert az sokkal hasznosabb, mint egy virág, és tuti nem lesz "porfogó". Még az egy dolog, hogy ez pont nem tetszik, vagy valaki nem szeret semmit kapni, ami nem használható, de akkor mitől jobb egy szál igazi virág? Mert elhervad és ki lehet dobni? Érdekes. :D
9/14 anonim válasza:
Egy igazán nagy baj van vele: tucat kínai. (nem a kínai termékkel van a baj, hanem a tucattal)
10/14 anonim válasza:
Ha igazi aranyból van, mint a képen lévő, akkor igen. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!