Valentin napra mit vegyek 16 éves lánynak? Vagy valami vers? Hogy adjam neki oda? (Többi lent)
Gimis vagyok és ő is. Egy osztályba járunk. Szeptembertől október elejéig még nagyon jóban voltunk már majdnem a barátnőm volt ,de jött egy nagyobb gyerek. És mivel tudom hogy ez a kapcsolat nekik nem sokáig fog tartani ezért a lányt megszeretném lepni valamivel hogy tudjon róla hogy nekem is tetszik. Valentin napra mit javasoltok? Eddig olyan ötletem van hogy veszek neki kék rózsa csokrot (ez neki a kedvence) és Milkás bon-bon csokit mivel ez a másik kedvence. De kellene valamilyen kis szerelmet bevalló versike is. Keresgéltem az interneten, de nem nagyon vannak olyanok amik tetszenek. Olyat keresek hogy rájöjjön arra hogy van 1 "titkos hódolója". És a másik hogyan adjam neki oda? Nem szeretném személyesen átadni és mással sem odaküldetni neki(mármint ismerőssel). (Tudom hogy személyesen kellene oda adnom neki de ezt nem szeretném.) Postán el postázzam neki? vagy elmenjek a falujába és ott valakit keressek aki becsönget hozzájuk és oda adja neki? Tudom,hogy kicsit korai még a szervezkedés de időben jó letudni minden tervet . :)
Összegezve: Mit vegyek még neki, milyen verset adjak neki, hogyan adjam oda?(Szeptemberben már észre vehette hogy szeretem őt és több mint barátilag. Tudja hogy már sok barátnőm lehetett volna azóta de nekem csak ő kell.
18-as: Nagyon sokat beszélgettem a lánnyal az előtt mikor össze jött a barátjával. Sokszor is volt szó a kék rózsákról :) És ez is neki a kedvenc virága. Igen, tudom hogy nem létezik ilyen, hanem csak mű, vagy bevan fújva.
19-es: Barátjával nem vagyok jóban, de nem is vagyok rosszban. (De amúgy utálom őt de nem mutatom ki.) És igen, ő is fétékeny volt rám még mikor nem járt vele, mert tényleg a csaj is foglalkozott velem és én is vele(csakhát a hülye fejemmel hülye voltam... Nem tudtam hogy mit akarok nem ismertem még akkor őt eléggé) És igen , belemondanám a szemébe akár mikor hogy bejön nekem és ez az egész nagyon bonyolult volt eddig eljutni és még lehet hogy bonyolultabb lessz hogy megszerezzem. (De ez nem egy ilyen kis átlagos tini szerelem , látom hogy ő az igazi) És igen, inkább bele bukok de megpróbáltam legalább. Legalább tudom hogy nem érdeklem(már). Max neki is megmondom az egészet hogy min mentem keresztül. És hogy életem legrosszabb döntése volt hogy akkor elhagytam menni...
Max nem szól soha többet hozzám, és hiába gondolok rá egész nap (vele álmodok, vele kelek, vele vagyok egész nap egész este egéazen még el nem alszom és újból nem kezdem az egésuet előlről)(ezt csak gondolatban csinálom sajnos). De amikor már sziveket rajzolt a karomra óra közben(van olyan óra amikor más teremben vagyunk és mellettem ül) és nem jeleztem felé vissza semmit. :( Az a baj hogy most amikor már megmutatom lehet hogy késő lessz...
De sok barátnőm lehetett volna már azóta mert sokmindenki szerint nagyon rendes gyerek vagyok. De nekem mégse kellett más csak ő.
Már beszéltem az utolsó válaszolóval és megbeszéltem velük :D
Egyébként a vers már kész van priviben elküldöm.
Igen, azt még minsig bem tudom biztosra hogy hogy fogom neki oda adni
NE adj neki semmit!!!! én lányként mondom ezt. mond el neki, hogy tetszik, de ne vágd tönkre a kapcsolatát. még mikor suliba jjártam 9. ben az egyik srác összejött egy lánnyal. tippeltünk meddig lesznek együtt "úgyse sokáig" ezt gondoltuk... mai napig együtt vannak és most született egy gyönyörű kislányuk.hagyd abban a kapcsolatban és ha szakítanak, vígasztald meg, de neeeeee szolj bele. ha tényleg szereted, nem magadnak akarod, hanem azt akarod, hogy boldog legyen. ha azzal a másik fiuval van, had legyen vele. ha látod, hogy boldog, és nem szólsz bele, jó ember vagy és később neked is jó érzés lesz (ha komolyabbra fordul) hogy nem tetted tönkre. majd eljön a nagy Ő-d és örülsz, hgy nem álltál le olyan lánynál, aki mással volt és téged nem is szereted
26/L
Làny vagyok. Igazából én is kínosan érezném magam, ha szemtől szembe vallana szerelmet. Szerintem a szekrényébe csúsztatsd be a levelet/verset, és ha van szekrénytársa, akkor majd őt kérd meg, hogy az ajándékot tegye be a szekrénybe.
Kérlek elküldöd a verset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!