Valentin napra mit vegyek 16 éves lánynak? Vagy valami
vers? Hogy adjam neki oda? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Gimis vagyok és ő is. Egy osztályba járunk. Szeptembertől október elejéig még nagyon jóban voltunk már majdnem a barátnőm volt ,de jött egy nagyobb gyerek. És mivel tudom hogy ez a kapcsolat nekik nem sokáig fog tartani ezért a lányt megszeretném lepni valamivel hogy tudjon róla hogy nekem is tetszik. Valentin napra mit javasoltok? Eddig olyan ötletem van hogy veszek neki kék rózsa csokrot (ez neki a kedvence) és Milkás bon-bon csokit mivel ez a másik kedvence. De kellene valamilyen kis szerelmet bevalló versike is. Keresgéltem az interneten, de nem nagyon vannak olyanok amik tetszenek. Olyat keresek hogy rájöjjön arra hogy van 1 "titkos hódolója". És a másik hogyan adjam neki oda? Nem szeretném személyesen átadni és mással sem odaküldetni neki(mármint ismerőssel). (Tudom hogy személyesen kellene oda adnom neki de ezt nem szeretném.) Postán el postázzam neki? vagy elmenjek a falujába és ott valakit keressek aki becsönget hozzájuk és oda adja neki? Tudom,hogy kicsit korai még a szervezkedés de időben jó letudni minden tervet . :)
Összegezve: Mit vegyek még neki, milyen verset adjak neki, hogyan adjam oda?(Szeptemberben már észre vehette hogy szeretem őt és több mint barátilag. Tudja hogy már sok barátnőm lehetett volna azóta de nekem csak ő kell.
Tudom, hogy széles propaganda folyik, hogy költsetek-költsetek emberek "Valentin-napra" is; de én azért nem akarnék ilyen tucatnapon tucatnaposan egy lenni a lányok közül, akik szívküldit kapnak. Inkább bezárkóznék otthon, és nálam bizony eláshatná magát, aki bedől ilyesminek.
Bár, ki tudja; ha a "kék rózsára" gondolok... Ami szintén nem létezik, csak mű...
Ha már adsz valamit, az mindenképpen legyen szemtől szembe, akármikor, akárkinek. Szerintem.
2015. dec. 28. 18:22
12/30 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy a legjobb személyesen lenne odaadni. De egyszerűen nem merem.
2015. dec. 28. 20:55
13/30 anonim válasza:
Rozsa helyet nyakláncot mint például angyalosat és azt irni melékesen angyalt angyalnak és nem egyből szerelmet vallani az kicsit sok és lehet hogy a rozsacsokor miatt a pasija szétverné a fejed!
2015. dec. 30. 00:18
14/30 A kérdező kommentje:
Igen, egész nap csak rajta gondolkozom már komolyan megbolundolok :) És igen szerintem se kellene az egészet a fejére zúdítani, valami mást kellene. Nyaklánca van és azt mindíg hordja 2 nem nézne ki egymás mellett jól (a nyakláncot ballagásra kapta az anyjaéktól). Ha nyakláncot vennék akkor már olyat vennék amit hordana is, de ezmiatt nem akarom. Az utóbbi nem nagyon érdekel (nem vagyok rosszba a barátjával de nem is vagyok jóba de azért gondolom látja hogy nem éppen úgy állok hozzá.) Ja és a vers készülőben van már csak 2 sor van hátra abba kérném a segítségeteket de viszont priviben írnám le mert olyan hogy magára ierne és szokott néha itt olvasgatni. Szóval aki tud segíteni az írjon légyszives :) és elk7ldöm priviben hovy eddig mi van. (Nem kell költőnek lenni) :)
2015. dec. 30. 03:04
15/30 anonim válasza:
nekem is elküldöd a versed?
2015. dec. 30. 10:08
16/30 szántóvető válasza:
-nem adsz neki semmit és tovább reménykedsz,
-ajándékkal bekavarsz a háttérből,
-felvállalod a konfliktust,elmész hozzá és szerelmet vallasz.
biztos vagy benne hogy az ajándékos dolog a legcélravezetőbb?
2015. dec. 30. 12:37
17/30 A kérdező kommentje:
Már elkezdhette gondolni hogy nekem ő az igazi (még a barátja előtt nagyon sokat voltam vele együtt és full jó érezte a társaságomat.) És akkor gondolhatta hogy szeretem őt, de én olyankor full össze voltam zavarodva és nem ismertem még őt annyira mint most. És akkor még úgy gondoltam hogy inkább csak legyünk barátok, ne jöjjek vele össze mert akkor csak össze vesznénk. Később persze megváltoztak az érzéseim... De ekkor már késő volt. Össze jött a barátjával. De előtte 1 héttel még szivecskét kommentelt a facebook prifilom alá, és láttam is hogy másképp viselkesik tehát ő akar többet tőlem. Aztán már alakulöban volt a barátjával a dolpg és össze jöttek. Azóta nem is nagyon beszélünk napiba 7-8mondatot váltunk egymással. Teljesen megváltozott minden. Azt gondoltam hogy jó, ott a barátja őt szereti. De ő kérdezősködött rólam sokat a barátaimtól. És én is és barátaim is (akik ismerikind 2 félt) azt gondolják hogy nem tart soká. Volt olyan aki nagyobb tőlem de nagyobb és mondta hogy hülye voltam elhagyni őt. Mert a mostani barátján sírta ki magát (én velem kapcsolatban) és ezmiatt(vagyis én miattam) jöttek össze. Bocsi kicsit hosszú de nagyon bonyolult az egész :)
2015. dec. 30. 20:50
18/30 anonim válasza:
Szerintem nem kell, hogy te írj verset keress valamit neten vannak jók. Ha engem kèrdezel akkor a vers alá írd a keresztnevedet ès postán add oda így nem kerülhetsz vele szembe. + lehet hogy a kèk rózs a kedvence de pirosat vegyèl ha veszel merta kèk rózsa a barátságot jelenti, ha utánna nèz vagy tudja ezt akkor azt fogja hinni hogy gondoltál rá de viszont csak barátilag szereted. Sok sikert :)
2015. dec. 31. 20:09
19/30 anonim válasza:
Amúgy meg ha a baràtja megkèrdezi hogy ez mi volt mondd el neki h neked is tetszik a lány de nem rajtad múlnak a dolgok hanem rajta mert ha a csajszika elfogadja meg ilyenek szimpi vagy neki a pasija meg nem túl jó választás volt. Ezt úgy èrtem hogy ha nekem van valakim ès nagyon szeretem nem fogadok el semmj más pasitól nem bántsam meg
2015. dec. 31. 20:16
20/30 LuLu17 válasza:
Már 16 éve bolondulok érted,
lehet hogy nem is kérted
de a pénzemet költöttem érted
látod vettem neked sok szépet
virágcsokrot s szép emléket
mert én bolondulok érted !!
Ezt 3 16/l -tól az az tőlünk saját szerzemény drukkolunk hogy összejöjjön !! :) (mi nagyon örülnénk neki)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!