Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Mit adjak a szeretteimnek...

Mit adjak a szeretteimnek valentin napra?

Figyelt kérdés
Csokit, sütit, cukrot nem akarok, mert attól csak hízunk, plüssnyavalyát nem, mert az van több is mint kellene, munka miatt a "töltsük együtt a napot" sem opció.

2015. febr. 9. 13:03
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%
egy anya lehet "szerelmes" a fiába, mert szereti vagy a lányába, apákkal is lehet így mármint legyen is. egyébként tényleg hülye dolog ajándékozni, mifelénk egy szív alakú sütit kap mindenki :)
2015. febr. 12. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó meglepetés volt a könyv, anyukámnak tetszett, én meg találtam új felfedezni való olvasnivalót magamnak akciós árban. Képzeld, miután írtam először, megláttam, hogy ma a nemzetközi könyvajándékozás napja is van, pár éve indult útjának az olvasás népszerűsítése céljából. Úgyhogy most már sokkal nagyobb örömmel tekintek erre a napra, hiszen az olvasás nem zárja ki a magányosokat sem, ha épp nincs senkim. :-)
2015. febr. 14. 10:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül a gyerkőcnek kedvenc mesehősével díszített pólót vettem, örült neki nagyon, rögtön fel is kellett próbálni:) Az apja meg kapott egy doboz gyümölcslét (olyasmit, amit még sose kóstolt, elég ritkaságszámba megy, és tudom, hogy ha tudta volna, hogy létezik ilyen, akkor már rég megkóstolta volna:) ) A testvéremnek neten küldtem egy üzenetet, a szüleimet meg felhítvam videóskájpon (sajnos messze lakunk egymástól) Mindenki nagyon örült mindennek:)
2015. febr. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!