Mit vegyek a 17 éves barátomnak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, mert pár nap maradt, és hiába próbálom kitalálni a legjobb ajándékot, nem megy. Az óra, parfümkészlet kilőve, mert az karácsonyi ajándék volt. Értelmes válaszokat kérnék, sürgős!!2015. febr. 8. 18:58
2/9 A kérdező kommentje:
Kiemeltem, hogy értelmes!
Ha ez nem megy, el lehet menni!!
2015. febr. 8. 19:01
3/9 anonim válasza:
Valentin napi szex.:) szerintem ennek örűlne a legjobban.
5/9 A kérdező kommentje:
16 évesen nem akarok összefeküdni senkivel sem ;)
ajándékot akarok venni neki!
és a koncertjegy nem jó, most voltunk :/
2015. febr. 8. 19:08
6/9 Fényember válasza:
Én a szintén 17 éves barátomnak tortát csinálok :D szintén semmilyen ötletem sincs de tudom hogy imádja a hasát szóóóval így valami nagyon fini sütivel lepem meg:)
7/9 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet csak az a baj, hogy ő nekem egy nagy ajándékkal készül és én is szeretném meglepni :/
valami szépet és hasznosat adni neki..
2015. febr. 8. 19:11
8/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy csokifudzsit.
Vagy k#rjarok :DD
9/9 anonim válasza:
Hát ha ő neked senkinek számít és ezért nem akarsz vele dugni akkor azt aztán kapcsolat .......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!