Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Valentin napkor a lány is...

Valentin napkor a lány is szokott a barátjának ajit venni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem a Valentin napot. :) Nem azért, mert csak ezen a napon szeretem a barátomat, vagy csak ezen a napon lepjük meg egymást... Ez egy olyan nap, amire lehet készülni. Szeretek készülni. Kigondolni, megtervezni, elkészíteni, vagy megvenni. És aztán odaadni.. :)

Persze ezt meg kell beszélni a pároknál. Ha ti is szeretitek ezt a napot, akkor ajándékozzatok. :)

Tavaly az én barátom egy szál rózsát és szív alakú milka csokit adott. Én sütöttem neki egy szív alakú kb. kéttenyérnyi diós-lekváros sütit. Mindketten nagyon örültünk.. Azóta is megvan az a rózsám, kiszárítva.

17L

2015. febr. 1. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Töltsetek együtt egy kellemes estét, ha fontos számotokra ez a nap. Nem az anyagiakról szól. Menjetek el színházba, moziba, sétáljatok egyet, üljetek be egy étterembe vacsizni, vagy otthon csináljatok egy meghitt vacsorát, esetleg csak egy teázóba bementek és beszélgettek olyan dolgokról, amik a kapcsolatotokban fontos.
2015. febr. 2. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!