Miért nem tiltják be a Valentin napot?
Szervezz egy szingli bulit, Németországban vannak ekkor és erre direkt szervezett ilyen partyk a szórakozóhelyeken, csak szingliknek. Szervezz vagy menj el, oszt ismerjkedj! Lány vagy vagy fiú?
Ha tiltanák attól te boldogabb lennél? Nem értem az ilyen embereket, miért fáj az neked, ha másoknak valami jó?
Aki meg tartja az háááát, nekem magáért beszél. értelme sztem sincs amúgy, inkább az évfordulót nem kéne elfelejteni. Ez nem a szerelmesekról szól, csak a pénzköltésről. De hát mindenki arra költi amire akarja. Akár nekem is adhatja!
Amúgy nekem nem ünnep, ha nem piros betűs, és dolgozni is kell, es nem esik a szülinapomra........ Magadrészéről ezt te is megteheted, és te is betilthatod az életedbe.
Szerintem hülyeség. Vagy nem tudok azon a napon találkozni a párommal vagy nincsen már akkor párom. Engem is zavar.
Volt már nem egy párom, de még sosem jött úgy ki, hogy megünnepeljük. Más alkalmak fontosabbak (megismerkedésünk dátuma, szülinap, névnap, karácsony stb), ezeket mindig megünnepeljük közösen.
Sziasztok!
Aki azért leszól, mert ünnepelek Valentin napkor, annak üzenem, hogy kapja be!
Üdv,
Bálint
#23 LOL :) Boldog névnapot!
Amúgy a magyar megfelelő nagyjából a Májusfa állítás és még mai napig látok panelháza között is ilyet!
Az, hogy te amiatt érzed rosszul magad, mert más jól érzi, azért sok mindent elmond rólad, kedves Kérdező! Szánalmas vagy!
Miért tiltanák be????
És hogyan? :D
Én még minidg tartom, hogy meg fogjuk ünnepelni.
Amerikai vagy sem, nem érdekel. Egy tök aranyos dolog, és amíg ti zsörtölődtök, meg dacból csak azért nem adjátok meg barátnőtöknek azt a pluszt, amit sokan igen, addig mi teszünk rá, hogy milyen eredetű ünnep, és jól fogjuk érezni magunkat. :)
(Várom a sok mélymagyar lepontozását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!