Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Miért nem tiltják be a Valenti...

Miért nem tiltják be a Valentin napot?

Figyelt kérdés
Február 14-én mindenki örül, hogy van párja. De mi van a magányos, depressziós, szingli emberekkel? Szerintem ezt az "ünnepet" azonnal be kéne tiltani. Idióta nyugati Valentin nap.

2015. jan. 24. 14:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%

Szervezz egy szingli bulit, Németországban vannak ekkor és erre direkt szervezett ilyen partyk a szórakozóhelyeken, csak szingliknek. Szervezz vagy menj el, oszt ismerjkedj! Lány vagy vagy fiú?

Ha tiltanák attól te boldogabb lennél? Nem értem az ilyen embereket, miért fáj az neked, ha másoknak valami jó?

Aki meg tartja az háááát, nekem magáért beszél. értelme sztem sincs amúgy, inkább az évfordulót nem kéne elfelejteni. Ez nem a szerelmesekról szól, csak a pénzköltésről. De hát mindenki arra költi amire akarja. Akár nekem is adhatja!

Amúgy nekem nem ünnep, ha nem piros betűs, és dolgozni is kell, es nem esik a szülinapomra........ Magadrészéről ezt te is megteheted, és te is betilthatod az életedbe.

2015. jan. 24. 16:22
 22/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hülyeség. Vagy nem tudok azon a napon találkozni a párommal vagy nincsen már akkor párom. Engem is zavar.

Volt már nem egy párom, de még sosem jött úgy ki, hogy megünnepeljük. Más alkalmak fontosabbak (megismerkedésünk dátuma, szülinap, névnap, karácsony stb), ezeket mindig megünnepeljük közösen.

2015. jan. 24. 16:56
 23/32 anonim ***** válasza:
72%

Sziasztok!

Aki azért leszól, mert ünnepelek Valentin napkor, annak üzenem, hogy kapja be!

Üdv,

Bálint

2015. jan. 24. 16:56
 24/32 anonim ***** válasza:
71%

#23 LOL :) Boldog névnapot!

Amúgy a magyar megfelelő nagyjából a Májusfa állítás és még mai napig látok panelháza között is ilyet!

Az, hogy te amiatt érzed rosszul magad, mert más jól érzi, azért sok mindent elmond rólad, kedves Kérdező! Szánalmas vagy!

2015. jan. 24. 16:59
 25/32 anonim ***** válasza:
63%

Miért tiltanák be????

És hogyan? :D

2015. jan. 24. 17:10
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
A depressziós emberek randizzanak a pszichiáterükkel :)
2015. jan. 24. 17:37
 27/32 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem tíccsuk be a Zoxigént!
2015. jan. 24. 17:39
 28/32 Joci_27 válasza:
50%
Nekem régóta van párom, de utálom a valentin-napot, egy kreált mű-ünnep, egy amerikai hülyeség, amit nekünk is majmolni kell, a csajok persze imádják, mert még egy ünnep, amikor kikövetelhetnek maguknak valamit a barátjuktól. Persze, azt mondja a csaj, hogy neki nem kell semmi, csak szeresd, de próbáltál már valentin napon üres kézzel beállítani a barátnődhöz?
2015. jan. 24. 18:45
 29/32 anonim válasza:
63%
Nem kell betiltani max nem ünnepled. Én majd akkoor ünnepelem ha az amcsik is ünneplik a bussojárást:-)
2015. jan. 24. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:
42%

Én még minidg tartom, hogy meg fogjuk ünnepelni.

Amerikai vagy sem, nem érdekel. Egy tök aranyos dolog, és amíg ti zsörtölődtök, meg dacból csak azért nem adjátok meg barátnőtöknek azt a pluszt, amit sokan igen, addig mi teszünk rá, hogy milyen eredetű ünnep, és jól fogjuk érezni magunkat. :)

(Várom a sok mélymagyar lepontozását.)

2015. jan. 24. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!