Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ti nem hánytok a Valentin...

Ti nem hánytok a Valentin naptól? Ez annyira képmutatás.

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 08:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel a Valentin nap.Nem is tudtam, hogy ma van.:)
2014. febr. 14. 10:41
 12/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek, és az epilepsziások védőszentje.

Következésképpen a Valentin nap a szerelmesek, a lelkibetegek, és az epilepsziások napja.

Ha így gondolok rá, akkor nem annyira hányok tőle, sokkal inkább röhögök mint állat! :-DDD

2014. febr. 14. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem. Mi benne a képmutatás? Nem kotelezo. Ha nem akarod, ne ünnepeld. Mondjuk többnyire azokból vált ki ekkora érzelmet/felháborodást, akinek nincs kivel ünnepelni.
2014. febr. 14. 10:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy így van de nekem van kivel ünnepelni szerencsére :) csak ezt az egészet úgy lenne jó csinálni, hogy minden napra van valami kedvesség nem csak ma. én pl a feleségemnek hétszáz verset írtam az elmult tíz évben.
2014. febr. 14. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Öcsémet Bálintnak hívják, így természetesen ünnepeljük :)
2014. febr. 14. 12:05
 16/19 anonim válasza:
Sosincs senki akivel ünnepelhetném, úgyhogy sz'tem szarság. Mindegy, ilyenkor legalább előszedhetek pár véres és erőszakos komputerjátékot :)
2014. febr. 14. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség. Ennek ellenére vettem egy társasjátékot, közös ajándéknak. És nem azért, mert 2 napja nem vehettem volna meg, és nem azért, mert egyébként nem játszhatunk, csak ma, hanem azért, hogy kicsit kitörjünk az évek alatt megszokott hétköznapokból. Az ünnepek erre valók (kitörni a hétköznapokból), de mindenki maga dönti el, mit és mikor ünnepel.

De egy idő után már nem lehet minden nap ünnep, mint a kapcsolat elején.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy más napokon is figyeljünk a másikra.

2014. febr. 14. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Sem én sem a párom nem foglalkozunk a Valentin nappal, ez egy ideráncigált ünnep.
2014. febr. 14. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem. Engem egyáltalán nem zavar. Nem vagyok Valentin nap párti, de nem idegesítem magam emiatt.

Senkinek sem fogtak még fegyvert a fejéhez, hogy álljon be a sorba. Ha nem tetszik, nem tartod fontosnak, nem kell ünepelni.

Általában azok utálják, akiknek nincs párjuk, de szerintem ez butaság. Ha nincs párod, annak oka van, nem véletlenül történnek a dolgok. Egyébként ez is csak egy átlagos nap. Nekem sincs párom, mégsem panaszkodom, így is nagyon klassz napom volt. :)

2014. febr. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!