Ti nem hánytok a Valentin naptól? Ez annyira képmutatás.
Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek, és az epilepsziások védőszentje.
Következésképpen a Valentin nap a szerelmesek, a lelkibetegek, és az epilepsziások napja.
Ha így gondolok rá, akkor nem annyira hányok tőle, sokkal inkább röhögök mint állat! :-DDD
Szerintem is hülyeség. Ennek ellenére vettem egy társasjátékot, közös ajándéknak. És nem azért, mert 2 napja nem vehettem volna meg, és nem azért, mert egyébként nem játszhatunk, csak ma, hanem azért, hogy kicsit kitörjünk az évek alatt megszokott hétköznapokból. Az ünnepek erre valók (kitörni a hétköznapokból), de mindenki maga dönti el, mit és mikor ünnepel.
De egy idő után már nem lehet minden nap ünnep, mint a kapcsolat elején.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy más napokon is figyeljünk a másikra.
Nem. Engem egyáltalán nem zavar. Nem vagyok Valentin nap párti, de nem idegesítem magam emiatt.
Senkinek sem fogtak még fegyvert a fejéhez, hogy álljon be a sorba. Ha nem tetszik, nem tartod fontosnak, nem kell ünepelni.
Általában azok utálják, akiknek nincs párjuk, de szerintem ez butaság. Ha nincs párod, annak oka van, nem véletlenül történnek a dolgok. Egyébként ez is csak egy átlagos nap. Nekem sincs párom, mégsem panaszkodom, így is nagyon klassz napom volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!