Kinek mi a véleménye a valentin napról?
Régebben szépnek és aranyosnak tartottam, de most már idegesítő, hogy minden bolt szívecskékkel van tele. Inkább a kereskedők ünnepe, hisz pia-csoki jobban fog fogyni akár kapcsolatban van valaki akár magányos.
Sajnálom az egyedül lévőket, mert ilyenkor csak rosszabbul esik, hogy mindenhol azt nyomják az ember képébe hogy vegyél valamit a párodnak, de ha nincs...
Ez ugye a szerelmesek napja, Amerikából átvett szokás. Nekem semmi bajom nincs a Valentin nappal, és ha lenne párom, biztos kedveskednék neki valamivel (bár inkább valami közös programmal, általam készített vacsival vagy ilyesmivel, mintsem a szokásos, divatos ajándékokkal).
Amiért negatívan vélekedek erről a napról, az az, hogy ezzel párhuzamos más ünnep viszont háttérbe szorul. Van ám nekünk egy hozzánk sokkal közeli ünnepünk is, melyet Európa szerte ismernek. Ez pedig a májusfa állítás. Ma már egyre ritkábban látni ilyet, pedig szerintem sokkal szebb, mint a Valentin nap. A lényege pedig ugyanaz, hiszem a fiúk kifejezték a lányoknak, hogy szeretik, szeretnének többet a májusfa állítással.
De tudom, halad a világ, stb. és nem is ítélem el a Valentin napot. Nem ez az egyedüli átvett ünnep, bele kell törődtem, hogy ez van. Nekem ugyanolyan nap lesz, mint az összes többi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!