Ez jó Valentinnapi ajándék (többi lent)?
Figyelt kérdés
A barátom 21 éves, szeptember óta vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy valentin napra veszek neki valami vicces feliratos bögrét (mert gondolom egy férfinak egy ilyen nyálasat ne) meg egy budwaiser(mert az a kedvence) és valami csokit. Ezt így tárgyilagos ajándéknak. Jó lesz ez, vagy jobb ötlet?2014. febr. 1. 16:52
2/5 anonim válasza:
tárgyilagos ajándék :D végül is, egy elfogult csokinak én sem örülnék :D
amúgy sablonosak, de pont ezért nagyon nem lőhetsz mellé velük
3/5 anonim válasza:
a kiló kenyeres ötletet én is támogatom.
4/5 anonim válasza:
A szomszéd bácsi mesélte, hogy ő a feleségének egy üveg lecsót vett anno, mert azt mondta az asszony hogy neki valami meglepő, használható meglepetés kell, amit sose felejt majd el! Emlegeti még a szomszéd néni, pedig már 48 éve vannak együtt :)
5/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, a főzelék tényleg nem nyálas, és vicces! De azért egy bögrét tehetsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!