Neked kell, áll ki az utcára és mindenkitől kérdezzed meg el-e visz egy "körre" !!!
2014. jan. 16. 02:47
12/20 anonim válasza:
szerintem ne valentin-napkor kezdeményezz, és végképp ne úgy, hogy ajándékot adsz. kezdeményezz máshogy. beszélgess vele, nevess sokat, mosolyogj rá, lássa, hogy érdekel meg tetszik.. aztán majd minden kialakul, és jövôre már nem lesz kérdés, hogy ki kinek adjon ajándékot! ;) hajrá! :)
2014. jan. 17. 08:46
13/20 Yehudina válasza:
Megáll az eszem, ahogy némely választ olvasom. Pl. "Neked kell, áll ki az utcára és mindenkitől kérdezzed meg el-e visz egy "körre" !!!" Először is: el-e visz???? Istenem! Mi történt kis hazánkban a magyar nyelvvel???? Jaj!
Másodszor: hogy lehet egy 13 éves lánynak azt javasolni, hogy álljon ki az utácára? (Ott lemardt a "j" betű.) Ez valami megalázó! Nekem már óvodás koromban tetszett egy fiú, és mint kiderült, "én is jó voltam nála", aztán az élet másképp alakult mindkettőnknél. Néhány évtizeddel később jót mosolyogtunk magunkon, ahogy az óvodás élményeinkről beszélgettünk. Ha valakinek 13 éves korában tetszik egy fiú, abban semmi kivetni való nincs, és nem kell belőle gúnyt űzni. A Valentin napot pedig az amerikaiak erőltették rá a magyarokra ugyanúgy, mint a Halloweent és az Apák napját. Ez mind csak arra való, hogy minél több pénzt csaljanak ki az emberekből. Szóval egy szorosabb barátság kialakulásához nem kell Valentin nap, meg csoki, meg ajándék. Inkább egy kedves mosoly, egy kis beszélgetés, érdeklődés a másik iránt. A többi meg majd jön magától.
2014. jan. 18. 08:59
14/20 anonim válasza:
Yehodin...furcsa neved ellenére ezek szerint magyar vagy? Ugyanis kritizálni nagyon tudsz de nem gondolod talán hogy én a magyar nyelvet pár éve gyakorlom...és ha te így ismernéd hazám nyelvét mint én a H-t akkor ugrálj!!
MÁSKÜLÖNBEN én arra reagáltam hogy egy taknyos kiskorú lány már azon töri a fejét hogyan hapsizzon !!!
2014. jan. 18. 18:14
15/20 Yehudina válasza:
Ha jól tudom ez az oldal nem a nézeteltérés, vitatkozás és a veszekedés miatt jött létre. AZ előttem szólót (akiről fogalmam sincs, hogy nő, férfi, fiatal, öreg, magyar, vagy esetleg szerb) csak és kizárólag azért mertem kritizálni, mert úgy érzem, ha valaki akár kérdéssel, akár válasszal él, és magyarul ír egy olyan oldalon, amit több százan, vagy ezren elolvasnak, akkor próbáljon meg nyelvtanilag helyes magyarsággal írni. Igen, a nevem ellenére magyar vagyok és amellett még 4 nyelven beszelek. Remélem nem okoztam ezzel 8 napon túl gyógyuló sérülést.
2014. jan. 19. 09:06
16/20 anonim válasza:
Mi a fenéért van lehúzva a sárga földig a 13-mas válasz? Egy 13 éves lány meg miért nem gondolhat arra, hogy barátja lesz? Hetedikes vagy hatodikos, ebben a korban már nálunk is jöttek az első szerelmek, persze még semmi komoly, de ebből a kérdésből sem azt veszem le, hogy krválkodni akarna.
2014. jan. 19. 11:30
17/20 anonim válasza:
Ez tetszett nő....13 évesen. Még nem vagy nő, csak kicsi lány:-) De ez aranyos volt.
2014. jan. 21. 06:56
18/20 anonim válasza:
Kérdezd az amerikaiakat! A magyar hagyományban ugyanis nincs olyan, hogy "valentine day".
2014. jan. 21. 09:23
19/20 anonim válasza:
Yehudina..
Kösz a kioktatást...és mint echte magyar a magyarázkodást.
DE olvassad el saját írásod...mi az "autacára" szó és a sok meg meg meg leveledben ez is a H-helyesírás?
MINDEN estre én elég érthetően írtam...taknyos lány az iskolára a tanulásra gondoljon....ne hapsizásra !!!
2014. jan. 22. 10:45
20/20 anonim válasza:
Valentin napon kezdeményezni kell?Nem is tudtam.Szerintem kérj a szüleidtől felvilágosítást,mert valamit félre magyarázhatott valamelyik barátnőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!