Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Kit mivel leptek meg eddig...

Kit mivel leptek meg eddig Valentin-nap alkalmából?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 17:27
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
playboy parfümöt kaptam a férjemtől, nagyon meglepődtem, mert éjjel - nappal dolgozik, nem tudom mikor vette. Nagyon örültem neki.
2013. febr. 14. 20:47
 12/18 anonim válasza:
100%
Meglepetés tortát csináltam, igaz nem szív alakú volt. Már szinte el is fogyott.
2013. febr. 14. 21:06
 13/18 anonim válasza:
100%
Kaptam rózsát és holnap elmegyünk vacsizni is. Én is vettem neki egy dobozos sört meg csokit. :)
2013. febr. 14. 22:07
 14/18 anonim válasza:

Én egyedül csak egy szerelmes csókot kértem a barátomtól - mert már hónapo óta nem csókolóztunk (csak szájra puszi van, de az ugyebár nem is igazi csók).

De nem csókolt meg. Egész este csak erre vártam, szerintem elfelejtette, vagy nem tudom... Nem vettünk egymásnak semmit, így beszéltük meg - csak én kértem tőle ezt a csókot, semmi mást.

Nagyon szomorú vagyok. :'(

2013. febr. 15. 01:48
 15/18 anonim válasza:
4-es vagyok : a férjem mégis hozott nekem csokit meg egy sminktükröt :) nagyon cuki volt :))
2013. febr. 15. 07:15
 16/18 anonim ***** válasza:

milyen érdekes, hogy aki az elején azt írta, hogy 'semmi' 'nem ünnepeljük' most mégis hogy odavan egy kis ajándékért :) pedig a szeretet számít csak, nem? :DDD

én kaptam egy doboz szívecske alakú milka bonbont, azt a pralinést :D egy plüss oroszlánt meg egy batmanes üdvözlőlapot :3 én meg csináltam 2 féle muffint, adtam egy mókusos szívet tartó marcipánt és elvittem moziba a die hard 5-re

2013. febr. 15. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:
ja és ahol koktéloztunk mozi után, onnan elhozott nekem egy szív alakú lufit is :D
2013. febr. 15. 07:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy mindenkinek jól alakult a Valentin nap:)

Kivéve, aki nem kapta meg a csókját. De tuti csak véletlenül felejtette el!

2013. febr. 15. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!