Szerintetek? :D
24 évesen azt hittem tudod hogy vannak illemszabályok, hogy mit illik és mit nem illik ajándékozni.
Tudod ezek az írott és íratlan szabályok.
Az egyik hogy gyűrűt adni csak férfi adhat de csak ha szándéka van. Mondjuk eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, gyermekszületés ha az apuka adja az anyukának stb.
Amit te tervezel az szép és jó ha nem te terveznéd a pasasodnak hanem fordítva,. Mi nők várunk csak ilyen giccses dolgokra (bár én nem ) A férfiak ennél sokkal felszínesebbek, őket az ilyen nem érdekli, hacsak nem tervezi hogy megkérje a nője kezét.
Egy férfinak ilyen esetben ha sütsz neki egy 12 szeletes dobostortát sokkal boldogabb lenne mintha egy gyűrűnek, és gyertyafényes vacsorának, mert akaratlanul beleakarod kényszeríteni egy döntésbe. A legtöbb férfi kényszeresen vigyorogna, mert nem értené a lényeget..
De te tudod mit akarsz csinálni. Egy jó tanácsot azért elfogadhatsz. A "vigyázna e rá életünk végéig" szöveget felejtsd el. Én nőként is menekülnék ha így kapnék valamit..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!