Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Szerintetek? :D

Szerintetek? :D

Figyelt kérdés
Elsőre azt gondoltam , hogy Valentin napra a párom kapna egy egyszerű ezüst karika gyűrűt, Ő a fiú (29) én lány(24) vagyok :) nem szándékozom a kezét megkérni csak a szerelmem jelképéűl adnám neki :) már megis van s tök szép :) de a dolgok úgy alakultak, hogy nem tudom neki odaadni... :( de évfordulónkon viszont igen :) gondoltam arra , hogyha úgy adnám oda neki ha azt mondanám neki, hogy vigyázna e rá életünk végéig szerintetek gáz lenne?? :D s vacsit csinálnék nem mintha eddig nem főztem volna :D asztal szépre megcsinálva gyertya s kicsi mécsesek tökre hangulatos lenne :D azt tudni kell , hogy nálunk fordítva müködik minden mármint , hogy én vagyok aki legtöbbször kezdeményez s engem ez nem zavar !S ez olyan ez a szitu mintha én lennék a férfi :D :D Szerintetek jó ötlet?? :)
2013. febr. 5. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen azt hittem tudod hogy vannak illemszabályok, hogy mit illik és mit nem illik ajándékozni.

Tudod ezek az írott és íratlan szabályok.

Az egyik hogy gyűrűt adni csak férfi adhat de csak ha szándéka van. Mondjuk eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, gyermekszületés ha az apuka adja az anyukának stb.

Amit te tervezel az szép és jó ha nem te terveznéd a pasasodnak hanem fordítva,. Mi nők várunk csak ilyen giccses dolgokra (bár én nem ) A férfiak ennél sokkal felszínesebbek, őket az ilyen nem érdekli, hacsak nem tervezi hogy megkérje a nője kezét.

Egy férfinak ilyen esetben ha sütsz neki egy 12 szeletes dobostortát sokkal boldogabb lenne mintha egy gyűrűnek, és gyertyafényes vacsorának, mert akaratlanul beleakarod kényszeríteni egy döntésbe. A legtöbb férfi kényszeresen vigyorogna, mert nem értené a lényeget..

De te tudod mit akarsz csinálni. Egy jó tanácsot azért elfogadhatsz. A "vigyázna e rá életünk végéig" szöveget felejtsd el. Én nőként is menekülnék ha így kapnék valamit..

2013. febr. 5. 12:39
 12/12 anonim válasza:
100%
Ha Te lennél a férfi, úgy nagyon aranyos dolog lenne, vagy ha ő is venne neked egyet, és egymásnak adnátok, még az is romantikus szerintem. Ez így viszont tényleg gáz. Oké, hogy te vagy a kezdeményező, de ha egy ilyen dolgot kezdeményezel, azzal tökéletesen idiótát csinálsz magadból, és a párodból is. A vacsi viszont remek ötlet, gyertyafény, egy kis bort, vagy pezsgőt is ajánlanék.:) Legyetek boldogok!:)
2013. febr. 5. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!