Szerintetek? :D
Hát ez sokmindentől függ.
Pl. a barátod milyen szinten lány, hogy neked kell megkérned a kezét?
Milyen szinten homoszexuális, hogy szereti a valentin napot?
Milyen szinten töketlen, hogy ha már ennyire nyálasan gondolkodtok, nem ő lep meg?
Szerintem gáz, mert ezzel tulajdonképpen azt sugallod, hogy ideje lenne eljegyezned engem.
Gondolom a témakör választásod sem véletlen.
A szmájlik meg...Hány éves vagy, 16-17?
Gyűrűt sosem adunk jelkép gyanánt (ez csak duma), mert ez a gesztus már rejtett kérés, ami nem túl túl romantikus, inkább ijesztő.
Mit számít, mit mondunk? Úgyis odaadod.
Amúgy szerintem nagyon ciki. Teljesen elnőiesíted ezzel a párodat. Ráadásul a gyűrű leánykéréshez, esküvőhöz való. Régebbi házasságban pedig nagyobb ajándéknak számít.
1. Nem homi a párom s végképp nem fogom megkérni a kezét!!Mondta hogy majd Ő megkéri!
És bármelyik srác aki a kedvesének kedveskedik Valentin napon akkor az homi vagy mi??Nem lehet mindenki olyan mint te! biztos nincs is barátnöd. ilyen pasinak? pfff....És smile :) lesz@rom, hogy neked szar napod van bánt, hogy másnak meg jó a napja?? :) Ja és kor ott van csak elkéne olvasni!!!!!!!
ja, tényleg, így még nagyobb gáz...24 éveshez képest elég éretlen vagy
és ha nem akarod megkérni, akkor 1. minek tetted először az eljegyzés kategóriába 2. mi ez a duma, hogy életetek végéig vigyázzon rá? ez burkolt "lánykérés", akárhogy is szépíted
még egy pecsétgyűrű elmenne, vagy más ékszer, de karikagyűrű...ezt te sem gondolod komolyan (mármint hogy nem eljegyzésre áhítozol)
mellesleg jó napom van :D
"biztos nincs is barátnöd. ilyen pasinak?"
A stílusod alapján most már én is megkérdőjelezném a kérdésben feltüntetett életkorodat - elírtad egy tízessel, nemde? 19 éves fiú és 14 éves lányka akart az lenni.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy a torokfájást leszámítva egészen remek napom van, valamint hogy nőnemű vagy, és boldog párkapcsolatban élek a párommal, akivel idén tervezzük a házépítést.
Mindezt leszámítva nem, ha egy férfi meglepi a kedvesét egy vacsorával, vagy bármivel valentin napra, az nem b.zis, hiszen a valentin - annak ellenére, hogy én nem kedvelem - egy főleg nőknek szóló ünnep. Azonban amikor egy kislány készül gyűrűvel és vacsorával a kérdésben is egyértelműen nem túl férfiasnak körülírt barátja számára, az már eléggé elnőiesíti a srácot.
Provokatív kérdéseim célja az volt, hogy rádöbbenj, hogy a viselkedésed és a terved is gyerekes, valamit a barátodat a férfiasság utolsó szikrájától is megfosztod vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!