ÉVFORDULÓNK lesz Valentin napon! Mit vegyek barátomnak?
Adok néhány tippet, amiket én adtam vagy kaptam, ami hasznos lehet.
- Egyszer egy anarchia-t himeztem egy felsőre, azt adtam a barátomnak. ez mondjuk elég hosszadalmas munka, de a saját kézzel készített ajándék mindig személyesebb.
- Aztán a barátom adott nekem egyszer egy olyat, hogy egy cipősdoboz újságpapirba volt becsomagolva, és volt benne 1 üveg bor, 4 műanyagpohár, egy májpástétom, egy nádból hajtogatott kishajó, meg egy doboz gyufa. volt hozzá történet is. Hogy ha borozgatok, akkor ahhoz társaság is szokott összegyülni, ehhez a műanyagpohár. ha viszont iszünk gyakran megéhezik az ember, ahhoz a pástétom, a gyufa meg ha valaki cigizek a csapatban. a hajót meg csak úgy kapom, mert szeret. ez például nagyon emlékezetes ajándék volt számomra. mondjuk ha nem ilyen a kapcsolatotok, amiben megengedhető egy iylen alaklomra egy efféle poénos ajándék akkor lehet nem túl jó ötlet.
- Könyv esetleg...mondjuk évfordulóra lehet nem túl jó
- Mivel valentin napra esik, és valami bonbon féleséget mindenképp vennék, legalább én is ehetek belőle. :D
- Talán a legegyszerűbb ha elmentek vacsorázni, és elosztjátok a számlát. Én biztos azt tenném. :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segiteni, hátha támad valami jó ötleted ezekből... :)
Ismerem nagyon is, de már annyi mindent vettem neki... meg van mindene. Ő inkább az elektronikai dolgokat szereti, de azok vételét meghagyom neki, mert jobban tudja, hogy mikor mire van szüksége.
Többieknek nagyon köszönöm a válaszokat!
Gravírozott öngyújtóval én is próbálkoztam, de amilyet vettem, nem lehetett rá.. ami nem is volt utólag baj, mert elég hamar meghibásodott és kicserélték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!