Szerintetek ez nem gáz? (elsősorban lányok válaszát várom)
Van egy csaj az osztályomban, és bejön, de nem járunk. Szerintem nem is akar velem, de majd kiderül.
A lényeg az, hogy írtam neki egy levelet, de szimpla poén az egész: Valentin napra annyit írok neked:
"Puszi a köldöködre és egy arasszal lejjebb!" Utóirat: Beléd estem, mint Hummer a Balatonba!! xD
És egy szívecske a végére. Érteni fogja a poént 100%, mert ismerem!! ;)
És szerintetek ha veszek neki egy Milka Pralinét, akkor az nem túl gáz?? Mert ugye nem járunk. De én szeretném ennek ellenére is meglepni egy ilyennel őt!! :)
Csajok, ti örülnétek egy ilyen helyzetben?? köszi :)
egyetertek az elottem valaszolokkal, es hozzateszem: milka pralinet se vegyel. nem jartok, igy ha o nem viszonozza a dolgot, akkor mindenkinek csak kinos lesz..szerintem a legjobb megoldas odacsempeszni egy marcipanszivet (az olyan trafikos-etcsokival bevont-fajtat) uzenet meg minden hasonlo szutyok nelkul. valoszinuleg tudni fogja hogy toled van, de ha nem az se gond. legyel vele egesz nap kedves-aranyos-figyelmes (amilyen nyilvanvaloan mindig vagy vele (: ), mosolyogj ra sokat, stb.
16/L
19:45 Ez tényleg jó ötlet. :)
Én meg legfeljebb annyit tennék, hogy a keresztneved kezdőbetűjét írnám oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!