Egyedül állóak, szerintetek nem giccse a Valentin-nap?
Figyelt kérdés
Csak pár éve lett ez a nagy Valentin-napozás ilyen felkapott,de én az elejétől fogva utálom. Olyan giccses,nyálas,túljátszott valami. Az összes létező ünnep közül ezt utálom a legjobban. Más is van így? Azért elsősorban az egyedülállóaktól kérdezem,mert ugye aki épp szerelmes másként látja a dolgokat.2012. febr. 12. 00:55
21/24 anonim válasza:
Hát én szerelmes vagyok, mégsem látom másként..=D Nagy sz*r az egész.:) Az év többi napján is szeretjük egymást, nem kellenek külön napok arra, hogy ezt "bizonyítsuk" semmit érő ajándékokkal.
23/24 anonim válasza:
Amikor nem voltam egyedülálló, akkor is rühelltem. Meg is mondtam a barátomnak, hogy hülyeségnek tartom, én a nőnapot szeretem.
24/24 anonim válasza:
Régi kérdés, de már akkor is giccsesnek tartottam, amikor nem voltam egyedülálló. Amúgy ki nem állom a felhajtást körülötte, mondjuk én eleve frászt kapok a szívecskés plüssöktől és a vörös rózsától, meg a szerelmes daloktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!