Közvélemény! Valentin nap : ünneplitek vagy sem?
Tudom van ezere ilyen kérdés,de érdekel a jelen és a jelenlévők véleménye:)
Igent/nemet várok,kort,nemet és esetleg indoklást!
Egymás szidását,még ha ütköznek az elvek akkor is, mellőzzétek kérlek:)
Köszönöm nektek:)
Én nem ünneplem egyébként,pénzlehúzós.Illetve ne 1 nap legyen már a szerelem napja:)
Ez csak az üzleteknek buli...
Ha lenne valakim,akkor megünnepelném,de egyébként nem csak 1 napig kell kimutatni a szeretetet.
16/L
Szerintem akik szeretik egymást, azoknak nincs szükségük ilyen sz*r giccs "ünnepre" azoknak minden nap valentin nap.
Én se rajongok érte, bnőm se, de mivel febr. 15-én jöttünk össze, ráfoghatjuk hogy megünnepeljük egyben az évfordulóval.
Ünnepelni fogom magamat egy jó BL-meccs nézéssel :D
Komolyra fordítva a szót nem és nem is szoktam.
Köszönöm a válaszokat,kiváltképp a 19:51-es agyilag kevésbé jól felszerelt embertársunkét..;)
Jöhetnek mééég:)
Eddig : 11 nem,2 talán ,1 igen:)
Én szeretem kimutatni hogy szeretem a párom ezért a megünneplése is fontos nekem de nem a szivecskés bögrével meg párnával hanem személyes ajándékot szeretek adni, elmenni valahova vacsorázni esetleg.. eddig most lesz az első valentin napom mert az eddigi barátaimmal pont febr végén jöttem össze és nemsokkal előtte szakítottunk (jól jött ki:)) a lényeg hogy szeretem, mindig kimutatom, de itt kicsit jobban :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!