Vannak más párok is, akik egyáltalán nem ünneplik a Valentin napot?
Mi sem ünnepeljük (17L, 20F). Semmivel nem több egy átlagos napnál. Nem is értem ezt a felfogást, hogy akkor most ezen a napon jobban szeretem a barátomat, mert veszek neki valamit? Alapból utálom az ajándékozást, de hál' Istennek a barátom sem ragaszkodik hozzá.
Ugyanúgy töltjük, mint bármelyik másik napot, szerelmesen. A szerelmünket mi is az évfordulókon "ünnepeljük", bár akkor sem tárgyi ajándékokkal.
Ennyi erővel,minden ünnepnap csak a pénzről,meg más kúltúrák majmolásáról szól,mert nem mi találtuk ki? Én úgy fogom fel,hogy egy olyan nap,amit csak egymásnak szentelünk, csinálunk valami közös programot,valami fini kaját ..mondjuk mi minden ünnepnapon ezt cisnáljuk,semmivel sem találom nyálasabbnak ezt a napot mint a többit.
És ez arról szól,ugyanugy ahogy a karácsony,és ahúsvét,amiről akarod hogy szóljon,attól hogy a virágüzleteknek a pénzről szól .. Együttlét,pihenés,kikapcsolodás. Egy kis szín ahétköznapokban,természetesen nem csak ezen a napon kell szeretni egymást,de mondom akkor ennyi erővel semmilyen ünnepet ne tartsatok.Ahhoz is mindnekinek szive joga egyébként,de nem tudom miért kell azt minősiteni aki egy szép napot akar ebből (is) csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!