Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ötletek az amcsimagyar ünnepre?

Ötletek az amcsimagyar ünnepre?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Hát.. Először is ne haragudjatok hogy ismételten meg kérdezi valaki, de nem segítenétek ajándék ötletekkel Valentin nap alkalmábol? :) Szülinapjára kapott egy plüssmacit aminek a pólójára egy személyes szöveget rakattam, és nagyon örült neki. Szóval valami hasonló jellegű személyes dologra gondolok, aminek biztosan örülne :) Amúgy 17 éves a leányzó.:D
2012. jan. 29. 11:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Amcsimagyar=Amerkiából jött. Köszönöm az "értelmes" választ, jó hogy ilyenekkel van tele az ország.:)
2012. jan. 29. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a leányzó nem, Bálint, úgyhogy semmit. Pont azért mert nem magyar ünnep.
2012. jan. 29. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem Bálint.:) De mivel ő is kedveskedik nekem valamivel, ezért szeretném viszonozni. Nem kioktatást kértem.
2012. jan. 29. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem kioktattalak, csak rühellem, hogy más országok ünnepeit majmoljuk!
2012. jan. 30. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

ne haragudj hogy offolok csak megfogta a szemem az "amcsimagyar" szo...

Valentin nap az okori romabol szarmazik a 4-ik szazadbol, szent valentint unnepli aki kereszteny martir volt.

Semmi koze amerikahoz. talan ha ezt elmondod baratnodnek, ertekelni fogja tudasod.

2012. febr. 2. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!