Hogyan telt a Valentin napotok?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 08:42
12/21 anonim válasza:
De erre hogyan kéne szavazni?
13/21 A kérdező kommentje:
12# mire?
2024. febr. 16. 12:57
14/21 anonim válasza:
"Hogyan telt a Valentin napotok?"
"Szexel"
Erre. Vagy úgy értetted, hogy szexszel telt a Valentin-napunk?
15/21 A kérdező kommentje:
Igen úgy értettem. Hogy volt szex a Valentin nap során tehát szeszel telt.
Sajnos ha valamit elírok utána már nem lehet editelni.
2024. febr. 16. 14:26
16/21 A kérdező kommentje:
* Szexszel telt
2024. febr. 16. 14:26
17/21 NTBS válasza:
Nincs párom! De, ha lenne sem ünnepi alkalom ez. Minden nap szeretem és tisztelem.
18/21 anonim válasza:
Nem egy nagy ünnep nálunk, de megragadjuk az alkalmat, mint mindig, ha ok van egy kis ünneplésre.
Ebédelni mentünk, este pedig, amikor a párom (férfi) hazaért a munkából, hozott raffaellót, raffaello csokit, amit végül reggel ettünk meg összebújva, mert este bealudtam, mire megjött.
19/21 anonim válasza:
Motort vettem a feleségemmel, aztán este vacsi 😁👌😎
20/21 anonim válasza:
Dolgoztunk, munka után együtt jöttünk haza. Amikor találkoztunk, párom mondta, hogy "Boldog Valentin-napot! Ma van egyáltalán?" Én megerősítettem, hogy úgy tudom, hogy igen. Este meg elmentünk templomba, mert hamvazószerda volt aznap. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!