Hogyan telt a Valentin napotok?
Figyelt kérdés
febr. 15. 08:42
A kérdező szavazást indított:
Úgy mint a többi hétköznap
Szexel
Veszekedéssel
Mozi
Színház
Otthon összebújás és filmezés
Megcsalással
Szakítással
Egyéb lent kifejtem bővebben
42 szavazat
1/21 anonim válasza:
Azon az egy napon mindenki elkerült senki nem is írt nekem semmit. Néma volt a telefonom.
Egyedül a kistestvéremtől(senki mástól)kaptam meg, hogy boldog valentin napot..
2/21 anonim válasza:
Ma meg már, jó reggelt hol vagy mikor találkozunk meg dőlnek az üzik..
(1.voltam)
3/21 anonim válasza:
Ez egy sima hétköznap. Arra van ez a fszság, hogy költsél. Semmi másra.
4/21 anonim válasza:
Én kaptam a férjemtől egy desszertet meg hozott sütiket a cukrászdából.
Aztán a lányom elővett az iskolatáskájából egy szív formájú papíron egy rajzot amin ő van és én. Öleljük egymást a rajzon. Igazán meghatódtam. 🥰
5/21 anonim válasza:
Szakítással. Persze nem a Valentin miatt, csak így alakult, érett már régóta. De azért kaptam egy bon-bont :D
6/21 anonim válasza:
Barátom este 6kor jött, hozott virágot illetve vett nekem könyveket és egy plüss macit.
Én is adtam neki ajándékot.
Egy 24 órás ügyelet után volt, így egyből ment is haza
8/21 anonim válasza:
Szaru.l, az uram behisztizett, mint tavaly, ilyenkor nem beszél hozzám napokig.
9/21 anonim válasza:
A férjem influenzás lett, de vett egy csokor virágot és egy csokit. Aztán miután a kisfiam (3 éves) észre vette két órán keresztül hisztizett amiért ő nem kapott apától ajándékot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!