Valentin nap hogy ünnepeltek idén ?
Sose értettem az ilyen típusú embereket mint te.
Amikor nem volt kapcsolatom, letojtam, milyen nap van. A szerelmesek ünnepeljenek, kit izgat. Mintha Ottó napkor azon bömbölnék, h miért vagyok Kázmér...
Akkor se volt sose nagy ünneplés, amikor kapcsolatban voltam, kis figyelmesség stb, de ez nem egy olyan nagy ünnep.
A férjemmel tavaly 13-án elmentünk vacsorázni, mert akkor nem volt minden tele emberekkel, idén is hasonló a terv, csak 15-re.
Ez jól hangzik .
Én maradok a horrorfilmeknel, Valentin napon én mindig azt nézek nálam ez már hagyomány
kit érdekel, ugyanolyan nap mint a többi
le kell menni edzeni és csumiii
Nagyon gyerek és gondolom rávagy görcsölve a társadalmi normákra. Miért mi lesz Valentin napon ami bármelyik más napon nem?
Mik járnak ilyenkor a hozzád hasonlók fejében? Ekkora világfájdalmatok van a semmitől?
Akinek van barátnője az vegyen neki valami ajándékot ha akar, mondjuk az év bármelyik más napján is megteheti vagy pedig érzelmekkel átadhatja neki ezt.
Ha nincs senkid akkor gondolkozz el, hogy milyen Bálint vagy Valentin nevű ismerősöd van és ha jóban vagy velük köszönsd fel! Nem kell ezt ennyire túldramatizálni!
Tekintve h szingli vagyok így sehogy :D
Ha lenne valakim és ő fontosnak tartaná akkor én is, de magamtól nm kezdeményeznék🫠
Szerintem te nem a Valentin-napot gyűlölöd, hanem azt, hogy nincs kivel megünnepelni. Miért nem teszel érte valamit?
Pl. itt a 7-es szingli, hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!