Ki az aki normális, egészséges fiatal fiú vagy lány létére már megint egyedül tölti a valentin napot? :D
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 18:57
11/21 anonim válasza:
3: ne szúrd le Boldogtalant, olyan cukikat szokott írni.
12/21 anonim válasza:
9 Hány privit kaptál ezért az ömlengésért?
Biztos dagi vagy ronda vagy, ne csodálkozz, fogyózz!
13/21 anonim válasza:
11 De leszúrom :D
Gyere vele össze ha ennyire sajnálod :)
14/21 anonim válasza:
9-es, ha előbb szólsz, átugrottam volna.
15/21 anonim válasza:
15: hetero vagyok.
Ironikusnak szántam, még ha nem is látszott.
16/21 anonim válasza:
Egyedül töltöm, mivel messze van a párom. :(
Mondjuk a munkában is ért 1-2 negatív dolog, de annyira nem szívtam mellre. Pénteken bepótoljuk. :)
17/21 anonim válasza:
12. Oké hogy valaki drogozik meg iszik, ez eléggé igénytelen és undorító.
De a súly dolgot ne keverd már ide, ne legyél közönséges..
18/21 anonim válasza:
Nem talált. De kezeltesd a komplexusaidat, ez a hiszti, meg vadidegenek szidása értelem nélkül a neten, begubózva az otthonodban, sehova nem fog vezetni az életben. :D
19/21 anonim válasza:
Az utolsó 6 évben :/ de csak megszokás kérdése. Amúgy se csak Valentinkor szeresse egymást két ember. Az év minden napjának Valentin napnak kellene lennie
20/21 anonim válasza:
19. Én úgy vagyok vele, minsig legyen valami kis ez vagy az. Én emlékkel kapcsolatos dolgot fogok adni most is, mint az első karácsonyunkra. Az is nagyon tetszett neki. Pedig csak lefestettem egy dobozt, mentek bele képek és aköré raktam egy ledszalagot, ami mutatós. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!