Milyen típusú Valentin napi ajándékot adjak?
Attól függ, hogy milyen viszonyban vagy a fiúval. Látod rajta, hogy tetszel neki, éppen csak udvarol neked, már együtt vagytok, régóta együtt vagytok, eljegyzett vagy már össze is házasodtatok.
Egyébként valamit főzhetsz neki, elmehettek együtt valamilyen közös programra stb. Ezek minden esetben jók.
-Kindentojast szedd szet ovatosan, a tojasba rejts el egy nyaklancot, medalt, karkötöt, vagy barmilyen "aprobb dolgot" aminek örlülne. Ragaszd vissza, es csomagold.
-vegyel egy üveg bort/pezsgöt. Es egy doboz ferrero rochet. A Csokival ragaszt körbe az üveget, majd a teteje zöld papirbol csinalj leveleket. ( Ananasz format kapsz igy)
- neten rengeteg kreativ ötlet van :-)
Például adhatsz neki sok csokit/gumicukrot/édességet.
Régebben én fogtam egy kis szülinapi ajándék tasakot és telepakoltam mindenféle nyalánksággal. Nagyon örült neki😊
✅ Nagyon egyszerű ! Ha szeretnél a kedvébe járni és meglepni.
♥️ Akkor menjetek el olyan helyre, ahol nem kell elővennie a tárcáját.
♥️ Szerezzetek kalandot élményt, úgy/anélkül hogy a pénztárcája kiürülne :)
✅ Pl.: Budapest/BÁLNA , ingyen korcsolyázás - utána
✅ Utána meg a Dunának van egy olyan része, hogy "CSÖVES fürdő". Írd be GOOGLE-be.
♥️ Az biztos hogy ezek után egy életre emlékezetes lesz az idei VALENTIN napotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!