Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ünneplitek a Valentin napot?...

Ünneplitek a Valentin napot? Ha igen, mivel ünnepeltek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ti szoktátok ünnepelni, ha igen, mivel? Ha nem, miért nem? Mi a véleményetek erről az ünnepről, szeretitek? Légyszíves írj, kort, nemet és hogy van-e párod. Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. febr. 13. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A párom meglepett az utóbbi években virággal, én pedig őt valamilyen aprósággal. Ezek olyam dolgok, amiket máskor is megadunk a másiknak, nem kifejezetten drága dolgok, csak egy apró figyelmesség. Étterembe nem mentünk, meg semmi hasonló nagyobb dolgot nem tettünk kifejezetten emiatt az alkalom miatt.

Nem "csak Valentin napkor" szeretjük egymást, de egy kis apróság jól tud esni.

17/L

2021. febr. 13. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs párom, 40-es nő vagyok, de ha lenne, nekem totál mindegy lenne, hogy ünnepeljük-e vagy sem. Nem vagyok egy mai csirke, ez az ünnep a fiataloknak már természetes, beléjük van égve, ők meg is sértődnének szerintem, ha nem kapnának semmit a párjuktól.

Az én generációmban is a többség ünnepli, bár mi nem ebben nőttünk fel.

Annyi jó dolog van benne, hogy ilyenkor legalább a férfiak is kapnak valamit. A nőknek ott a nőnap, az anyák napja, a férfiaknak semmi ilyen nincs, mikor őket ünneplik, ők kapnak ajándékot.

Legalább Valentin-napkor ők is kapnak. Inkább a férfiak miatt lehet fontos egy ilyen ünnep. Végre ők sincsenek elfelejtve.

2021. febr. 13. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha pedig a párom (ha lenne) rám hagyná a döntést, mert neki is ugyanúgy, mint nekem, édesmindegy lenne, hogy ünneplünk-e ilyenkor vagy sem, akkor én szívem szerint úgy határoznék, hogy ne tartsuk meg ezt a napot.
2021. febr. 14. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!