Valentin nap alkalmából beülnénk hétfőn egy munkahelyi/egyetemi étterembe ebédelni. írnátok budapest belső kerületeiben helyet, ahova bárki bemehet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 19:45
1/11 anonim válasza:
Még továbbra sem lehet beülni enni sehova :D
2/11 anonim válasza:
Nulla darab ilyen hely van. Figyusz, rendeljetek valamit egy jó étteremből este.
3/11 anonim válasza:
Húha...... Melyik országban élsz?
5/11 anonim válasza:
Valentin nap vasarnap van nem hetfon. Mondjuk igy hogy beakarsz ulni vlaahova gondolom nem eree az evre tervezel
6/11 A kérdező kommentje:
valószinűleg én nem kérdeztem egyértelműen. üzemi éttermet keresek, irodaházban vagy egyetemen. több helyen is ettem már az elmúlt hetekben, csak mivel eddig közforgalmú helyeken étkeztem így kevés olyan lehetőséget ismerek ami mondjuk az utcáról nem látszik, nincs reklámja.
2021. febr. 12. 23:00
7/11 anonim válasza:
Nincs ilyen hely. Az üzemi éttermekbe se lehet beülni, mert ha bárki bemehet, vendéglátónak minősülnek, ha meg zárt, amúgyse mehetsz be. Az egyetemek pedig zárva vannak, online oktatás van.
8/11 anonim válasza:
7: nem teljesen...
A II. kerületben konkrétan tudok olyan üzemi éttermet, ahová külsősek is bejárhatnak. Teljesen törvényesen működik.
9/11 anonim válasza:
Az ilyen helyeken nem terjed a vírus és be lehet ülni, mint régen és bandázni? Mit tudnak az ilyen helyeken, amit a hagyományos éttermek nem tudnak, ezért nekik nem lehet ülővendéget fogadni? Miért nem magyarázzák el nekik és akkor a többi is nyitva lehet nemcsak elvitelre?
10/11 anonim válasza:
Hát az egyetemeket eleve kilőheted, úgyhogy csak munkahelyibe loghatsz be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!