Valentin-napi ötletek a vírus idejére?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a helyzetre való tekintettel most nem lehet beülni sehova...stb. így muszáj otthon kivitelezni a dolgot. Ti mit fogtok csinálni, vagy srácok ti mivel lepitek meg a párotokat? Pezsgő, gyertya fény, étel rendelés? Nekem ebből sajnos a pezsgő meg gyertya ki esik mert azt egyszer-kétszer hétköznapokon is űzzük. :/2021. febr. 9. 16:30
1/7 anonim válasza:
Le kell venni a maszkot, mert veszélyesebb, mint a covid.
2/7 anonim válasza:
Szerintem vegyetek fel csókmaszkot. Az olyan, hogy középen van rajta egy nyílás, amin pont ki lehet dugni a csücsörgő pofát. A nyílás fölött van egy redő, így amikor csukva van, egy sima maszknak néz ki, senki sem tudja, hogy ilyen trükkös maszkotok van :)
3/7 anonim válasza:
Egy könyv, pl a magyar nyelv szabályai?
Gyertya fény, étel rendelés, ki esik...
😀😀😀😀😀
7/7 anonim válasza:
Én egy kis édességgel és szexxel lepem meg a páromat. Nem is kell több,nem erről szól a Valentin nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!