Na valentin napra felkészültetek már?
Ilyenkorra már idelye beszerezni minden alkotóelemét az ünnepnek, mert a kötelező ajándékozás vagy a nagy összeveszések napja hamarosan már itt van!
Hogy álltok?
Én majd az leszek aki elmegy ebbe a zerge b. sz. ó hidegbe és megveszi a kötelezö ajándékot! Bonbon virág stb. "Én az életembe nem kaptam semmit amúgy valentínnapra!
Max hisztit ha elfeledkeztem rólla! Ráhibáztál!
Házibuli lesz, mert az egyik barátnőmnek aznap lesz a születésnapja, utána a barátommal kettesben leszünk. Mindketten valami személyessel fogjuk megajándékozni a másikat, utána pedig szex lesz, de mondta, hogy kitalált valami különlegeset, szóval dupla meglepetés lesz.
24L
Fel!köszöntjük a Bálintokat.
Ilyen hülyeséget.
Valentin nap.
Ti csak egy napon szeretitek a párotokat?
Csak egy napon ajándékozzátok meg egymást?
De azért költsetek sokat, mert a lényeg úgyis ez.
Nő létemre soha nem kaptam senkitől semmit Valentinra, soha nem futottam bele olyan pasiba aki hajlandó lett volna megünnepelni. Azért én régen szoktam venni apróságokat, de a jelenlegi párom még arról is letiltott hogy bármit is vegyek neki.
Kicsit elszomorít, de nem hisztizek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!