Mennyire voltatok felkészültek nyelvvizsga előtt?
Én nem nagyon készültem fel a vizsgára. Terveztem, de aztán halogattam és halogattam a felkészülést, és végén nagyon semmi sem lett belőle. Pár próbafeladatot megoldottam, illetve van pár ilyen "kérdések és válaszok" féle könyvem, és azokat olvasgattam a szóbeli vizsga előtt pár órával. :D
Amúgy nekem a szóbeli felelet szörnyű volt. Előtte nem stresszeltem, de mikor bementem a terembe, egyszerűen annyira nem tudtam koncentrálni, hogy az csak na. Meg pont olyan témát és kérdéseket kaptam, amire nem is igazán számítottam, és magyarul is nehezen tudtam volna összekaparni a gondolataimat. Ami nyilván az én hibám, mivel nem készültem fel megfelelően.
Viszont mások szerint úgy átlagban jól beszélek/beszéltem angolul, és én se érzem magam annyira bénának. Viszont magán a nyelvvizsgán a szóbelin vacakul teljesítettem, amire nem vagyok büszke. :D
Angolból voltam, B2-es nyelvvizsga, Languagecert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!