Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ti mit adtok idén a párotoknak...

Ti mit adtok idén a párotoknak, barátotoknak Valentin napra?

Figyelt kérdés
Nincs igazán ötletem, viszont szívesen főznék, sütnék neki, viszont pénteken lesz a nap és valószínűleg együtt jövünk haza a suliból amivel az a baj, későn érünk haza és hogy oldanám meg ez a vacsorás dolgot? De mivel nem jól főzök, bizonytalan vagyok. Igazából eddig már kapott bögrét, könyvet, origamit, motoros kép állványt, csokit (de azt nem szeretnék) és nyakláncot terveztem adni neki. 4 hónap és 1 évesek leszünk. Szóval anya azt mondta korai lenne, a párom meg nem akarja hogy drágát vegyek és csak legyen egy közös napunk ennyit kért. Szóval nem tudom. Remélem segítetek nekem. 2 dolgot ajándékozunk egymásnak.

2020. jan. 29. 20:43
1 2
 1/14 qkker1 ***** válasza:
61%
Pozitív terhességi teszttel elég jól meglepnéd?
2020. jan. 29. 21:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Remek ötlet, de nem a legjobb választás. :)
2020. jan. 29. 22:35
 3/14 anonim válasza:
68%

Nekem idén a meglepetés terveim:

-kis levélke, amolyan "20 reasons why i love you" szerűség, csak sokkal személyesebb

-randira tervezem vinni sushizni, mert az az egyik kedvenc kajája, bár lehet, hogy ő is hasonló éttermes ötlettel állt elő, tehát emellé még kell valami

-masszázs (800Ft-os masszázsolaj+pár youtube videó az egész)

-valami szebb kinézetű illatgyertya, mert mostanában nagyon rájuk kapott

A főzés nagyon jó ötlet! Ha az idő a baj, nem tudod egyszerűen előre elkészíteni?

2020. jan. 29. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Egy jobb étterembe viszem el, ahova nem járunk mindennap :) :D
2020. jan. 30. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem ajándékozunk semmit, a sablonajándékokkal amiket írtál mindkettőnket ki leher kergetni a világból :) Ha ünnep, akkor nincs jobb közös élménynél szerintem. A közös vacsora például nagyon jó ötlet, a férjem például rajon a shushiért, ami nem hétköznapi nálunk, így legutóbb azzal vártam otthon, életemben először csináltam, de imádta. Keress olyan receptet, amihez a legtöbb dolgot elő tudod készíteni már előző nap, vagy olyat, ami gyorsan kész, minden alapanyagot szerezz be hozzá előre. Tortát vagy sütit is süthetsz előző este, nem kell frissen kijönnie a sütőből. :) Varázsolj ünnepibb hangulatot otthonra és szerintem ez pont elég ajándék. Ha apróságot is akarsz mellé, akkor az legyen személyes (pl. hobbihoz kapcsolódó dolog), ne ilyen tucatromantikus kacat.
2020. jan. 30. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Semmit, egyikünk se Bálint.

Én is menekülnék az olyan sablonos ajándékok elől, amiket írsz. :D

2020. jan. 30. 14:38
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Mindketten veszünk 1-1 jó üveg bort, aztán együtt vacsorázunk és az estét is együtt töltjük. Ennyi, már 5. éve így megy, nekem se az ajándékokról meg a pénzköltésről szól a dolog, hanem az élményről. Persze kinek mi...
2020. jan. 30. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Kap két puszit.
2020. jan. 30. 19:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
3as jókat ír.
2020. jan. 30. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Az élmény is ajándék. A szeretet öt nyelvének egyike azl minőségi együtt töltött idő. Másik 4et meg megmondja a barátod.
2020. jan. 31. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!