Ti mit adtok idén a párotoknak, barátotoknak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Nincs igazán ötletem, viszont szívesen főznék, sütnék neki, viszont pénteken lesz a nap és valószínűleg együtt jövünk haza a suliból amivel az a baj, későn érünk haza és hogy oldanám meg ez a vacsorás dolgot? De mivel nem jól főzök, bizonytalan vagyok. Igazából eddig már kapott bögrét, könyvet, origamit, motoros kép állványt, csokit (de azt nem szeretnék) és nyakláncot terveztem adni neki. 4 hónap és 1 évesek leszünk. Szóval anya azt mondta korai lenne, a párom meg nem akarja hogy drágát vegyek és csak legyen egy közös napunk ennyit kért. Szóval nem tudom. Remélem segítetek nekem. 2 dolgot ajándékozunk egymásnak.2020. jan. 29. 20:43
1/14 qkker1 válasza:
Pozitív terhességi teszttel elég jól meglepnéd?
2/14 A kérdező kommentje:
Remek ötlet, de nem a legjobb választás. :)
2020. jan. 29. 22:35
3/14 anonim válasza:
Nekem idén a meglepetés terveim:
-kis levélke, amolyan "20 reasons why i love you" szerűség, csak sokkal személyesebb
-randira tervezem vinni sushizni, mert az az egyik kedvenc kajája, bár lehet, hogy ő is hasonló éttermes ötlettel állt elő, tehát emellé még kell valami
-masszázs (800Ft-os masszázsolaj+pár youtube videó az egész)
-valami szebb kinézetű illatgyertya, mert mostanában nagyon rájuk kapott
A főzés nagyon jó ötlet! Ha az idő a baj, nem tudod egyszerűen előre elkészíteni?
4/14 anonim válasza:
Egy jobb étterembe viszem el, ahova nem járunk mindennap :) :D
5/14 anonim válasza:
Mi nem ajándékozunk semmit, a sablonajándékokkal amiket írtál mindkettőnket ki leher kergetni a világból :) Ha ünnep, akkor nincs jobb közös élménynél szerintem. A közös vacsora például nagyon jó ötlet, a férjem például rajon a shushiért, ami nem hétköznapi nálunk, így legutóbb azzal vártam otthon, életemben először csináltam, de imádta. Keress olyan receptet, amihez a legtöbb dolgot elő tudod készíteni már előző nap, vagy olyat, ami gyorsan kész, minden alapanyagot szerezz be hozzá előre. Tortát vagy sütit is süthetsz előző este, nem kell frissen kijönnie a sütőből. :) Varázsolj ünnepibb hangulatot otthonra és szerintem ez pont elég ajándék. Ha apróságot is akarsz mellé, akkor az legyen személyes (pl. hobbihoz kapcsolódó dolog), ne ilyen tucatromantikus kacat.
6/14 anonim válasza:
Semmit, egyikünk se Bálint.
Én is menekülnék az olyan sablonos ajándékok elől, amiket írsz. :D
7/14 anonim válasza:
Mindketten veszünk 1-1 jó üveg bort, aztán együtt vacsorázunk és az estét is együtt töltjük. Ennyi, már 5. éve így megy, nekem se az ajándékokról meg a pénzköltésről szól a dolog, hanem az élményről. Persze kinek mi...
10/14 anonim válasza:
Az élmény is ajándék. A szeretet öt nyelvének egyike azl minőségi együtt töltött idő. Másik 4et meg megmondja a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!