Pasik, ti minek örülnétek?
Nőként kérdezem mi számít "szerelmesnek" ?
A pasik java agybajt kap a közösképes macikától, alapból is hát még a szülinapján.
ui.: kérdést jelentem, rossz kategória, ünnepeknél több választ kapsz.
40 feletti férfiként:
Én fiatalként örültem, ha a hobbijaimhoz kapcsolódó valamilyen olcsó apróságot kaptam a páromtól.
Manapság meg mindegy, a lényeg, hogy meglepetés legyen. Pont az a lényeg ebben, hogy mivel szeret és ismer, olyat próbál választani ami jó lesz nekem... aminek örülök. Ez ilyen egyszerű.
Tehát mivel TE (a kérdező) akarsz valamit a pasidnak, CSAK te ismered, tehát te tudod, hogy minek örül! Így nem is értem a kérdést! Nem mi vagyunk vele együtt, hanem TE! Ezért neked pontosan tudni kell, hogy minek örülne. Ha nem tudod, akkor ezek szerint nem ismered eléggé...
7. Ha egy minőségi öntöttvas serpenyőről van szó egye-fene állok elébe. Bármelyik ismerősöm megveheti szülinapomra ^^
Ugyanitt morzsaporszívó, szilikon sütőformák és konyhai robotgép is gazdára találhat.
"valami személyeset, vagy inkább valami szerelmeset"
Legalább lehetőségként merülne fel olyasmi, aminek hasznát is veszi. A világot elborítják a véééégtelen szeretettel adott kis bizbaszok, amik egyébként semmire se jók. Van valami hobbija? Ahhoz keresgélj valamit. Vagy vegyél egy ilyet:
Minden hasznos kellék egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!