Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékkal lephetném...

Milyen ajándékkal lephetném meg? Pasik minek örülnétek?

Figyelt kérdés

1 hét mulva lesz a barátomnak születésnapja, csak 1 honapja vagyunk együtt.

22 éves lesz, mindene megvan igazából amire szüksége lenne és nem szeretnék csak egy semmitmondó ajándékot venni neki.

Én 20 éves vagyok.

Kíváncsi vagyok hogy ti lányok mivel leptétek már meg a párotokat, örülte-e neki, és ti fiúk mire vágynátok? :)

2018. márc. 6. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok sörre.
2018. márc. 6. 15:22
 2/7 Pep e válasza:
Parfümnek pl. Az adott hobbijának megfelelő dolgokat, de én könyvnek, vásárlási utalványnak, ezüst vagy acél gyűrűnek, páromtól egy romantikus vacsorának is örülnék (és desszertre eperízű bugyit.. a többi fantázia kérdése:D)
2018. márc. 6. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, én élmény ajándékkal, közös programmal, mert az egy maradandó emlék, és tuti örül neki, mert olyan programot szervezek, amiről tudom, hogy szereti. Igazából az a legjobb, ha egész nap kitart az ajándék. Persze ehhez szabaddá kell magatokat tenni.

Készítesz reggelit, és ágyba viszed, majd valami közös program délelőtt, aztán közös ebéd, kis pihenés, akár egy filmnézés, délután valami pörgősebb program, de ne fáraszd le nagyon, majd este vacsi, amit megint lehet otthon csinálni, vagy egy kisebb hangulatos étterembe is mehettek, de szerintem otthon az igazi, sokkal meghittebb. Végül este biztosan örülne egy hosszú masszázsnak, ami teljesen ellazítaná a nap végén, és ha már olyan szinten vagytok, akkor előttetek az éjszaka, ami már csak a fantáziádon múlik, és hogy mit szerettek.

A nap folyamán képeket is készíthetsz, hogy később vissza lehessen nézni őket, felidézve ezt a napot, de vigyázz, hogy ne a fotózgatás legyen a középpontban, azt csak óvatosan, észrevétlenül csináld, hogy majd meglepetés legyen, hogy neg lett örökítve. :)

2018. márc. 6. 22:19
 4/7 anonim válasza:
Fürdősó, azt valamiért nagyon szeretik.
2018. márc. 7. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es! Lehet sörnek jobban örülnének, de hát mit mondjon akkor? :-D

(Ui.:

"Fiam, ha nem fér el az összes piperecuccod egy szappantartón, akkor bzi vagy." :-D )

2018. márc. 7. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy Honda NC750XD-nek :)
2018. márc. 7. 13:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
2018. márc. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!