Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Valami ötletetek van ajándékka...

Valami ötletetek van ajándékkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az egyik lány ismerősömnek (akivel mellesleg kezd köztünk kialakulni valami) közeleg a születésnapja, és nem tudom, hogy mit vegyek neki. Normális esetben tudnám, viszont az édesapja külföldön él, így most kiment és ott tolt 1 hetet. Szerintetek milyen ajándékkal kedveskedjek neki?

2019. ápr. 24. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van hobbija, konkrét érdeklődési köre, akkor azzal kapcsolatosan vegyél valamit.

Nem tudom a keretősszeget, menn,it szánnál rá.

De én pl olvasok minden nap, így egy könyv utalványnak örélnék. De kézműveskedek is, így egy workshop utalványnak is örülnék....

Ha nem ismered az érdeklődési körét akkor valami általánosat adj.

Pl egy rózsaboxot (meg kell találni a nem drágákat, de ha nem találsz, akkor te is össze tudsz dobni egyet 10perc alatt olcsóbban). Szivesen segítek privátban.

Ha fér még plüss, akkor azt. Én egy kismajmot kaptam barátomtól, mert kismajomnak nevez:)

Vagy csak szimplán vidd el moziba, vacsizni vagy valami programra.

2019. ápr. 24. 19:56
 2/2 anonim válasza:
Mondjuk írd össze a kedvenc idézeteit,tedd bele egy kis üvegbe.És lenne neki mindennapra egy szép idézet,amit te írtál.
2019. ápr. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!