Külön élő párok! Karácsonyi ajándékkal kapcsolatban válaszolnátok pár kérdésemre?
Tehát külön éltek, így ugye nem együtt vagytok Szent Este, hanem a családotokkal. Ilyenkor előre odaadjátok a párotoknak a becsomagolt ajándékot, hogy tegye be magának a fa alá, vagy másnap adjátok át, hogy lássátok a reakcióit.
Mekkora értékben vásároltok a másiknak (fizetésetek hány %-ában) és mióta vagytok együtt?
Én utána adom át az ajándékot, másnap, hogy lássam az arcát meg úgy eleve.. :)
Sok mindentől függ, hogy mekkora értékben vásárolok, de általában 5000Ft alatt/körül.
Két és fél éve vagyunk együtt lassan.
Ő 19 éves én 18.
Mi előre szoktuk odaadni a másiknak az ajándékot és ha kibontottuk, akkor felhívjuk egymást.
Én idén egy 100 ezer forint értékű Legot vettem neki (fizum 50%-a, gyűjtöttem előtte rá), amit már régóta szeretett volna és keresek annyit, hogy egy ilyen értékűt tudjak venni neki. 6,5 éve vagyunk együtt.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!