Szerintetek ciki, hogy nem tartok bulit?
Párommal 1 éve élünk együtt,jelenleg első babánkat várjuk. A napokban lesz a szülinapja, vettem neki ajándékot,sütni fogok tortát, itthon összebújunk majd stb..
Az anyja felhívott a napokban,hogy ő szervez neki bulit,ha már én nem tartok bulit a fiának.
Szerintetek illene ide meghívni őket? Hogy őszinte legyek,már nem sok erőm van a sütéshez/főzéshez stb..de ez meg olyan fura, hogy mintha a kisfia lenne,ő csinál “zsúrt”.
25n
Ez attól függ, a párod mit gondol.
Ha ő szeretne bulit,összejövetelt, akkor legyen, ha ő is a háta közepére kívánja, akkor meg mondja meg az anyukájának, hogy nem kell.
Ha pedig nehezedre esik a készülődés, de lenne igény a bulira, használd ki, hogy nem neked kell törni magad kismamaként, hagyd megrendezni a bulit annak, aki akarja és van rá kapacitása Te pedig élvezd ki.
Az egyáltalán nem ciki, hogy ti nem tartotok bulit, hiszen babát vársz!
Az meg szép dolog, hogy rajtad kívül másnak is fontos megünnepelni a párod szülinapját.
Örülj a meghívásnak, menjetek el, érezzétek jól magatokat! Jobb vendégének lenni egy partinak, mint háziasszonyának! Nem kell mosogatni... ;)
Köszi a válaszokat!
Hát igazából nem rosszindulatból mondta szerintem,van egyfajta stílusa, lehet azért jött le furán.
Csak meg sem kérdezett,hogy mi tartunk e valamit stb,csak gondolta,hogy nem, és már szervezkedett is.
Olyan érdekesen hat, hogy meghív engem és a páromat párom szülinapjára :D na mindegy,lehet én értem félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!