Mit vegyek 20. Születésnapra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A 20.szülinapját ünnepli a lányom és nem tudom mit adhatnék neki.Kérdeztem tőle,hogy mit szeretne ,de azt mondta nincs szüksége semmi komolyabbra.
2018. febr. 20. 21:26
1/5 anonim válasza:
Hát, ha semmi komolyabbra nincs szüksége, akkor valami apróságot.
2/5 anonim válasza:
Már úgy értem, egy jópofa bögre, egy desszert, esetleg torta, amit a családdal közösen elfogyasztotok, stb. Annak nincs értelme, hogy vegyél neki valami "komolyabb" dolgot, amire nincs szüksége. Esetleg könyv, ha szeret olvasni(és tudod, hogy mit), vagy csak vannak dolgok, amiket szeret.
4/5 anonim válasza:
aranylánc vagy fülbevaló szép ajándék, torta + virág szerintem alap, de elviheted valahová vacsorázni, vagy egy színház együtt, vagy shoping, ha azt jobban szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!