Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 18-ik születésnapra vagyok...

18-ik születésnapra vagyok hivatalos, mit vegyek fel? 20/F

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani valami stilusos, elegáns öltözetet egy ilyen alkalomra? Régebben mindig öltönyben mentem ilyen eseményekre azonban szeretnék valami stilusosat felvenni ezuttal

2017. aug. 15. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom, buli lesz, öltözz úgy, mintha discoba mennél, gondolom, oda sem a legszakadtabb cuccaidban mész. Ez pont jó lesz a szülinapra is.
2017. aug. 15. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Skinny nadrág vagy rövidnadrág és egy póló vagy ing.
2017. aug. 15. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy általában milyen ruhákat hordasz, milyen a stílusod
2017. aug. 15. 01:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Sötétebb színű farmer, ing. Nem kell szerintem annyira túlbonyolítani.
2017. aug. 15. 10:05
 5/6 anonim válasza:
47%
Szerintme meg egy vilagosabb nadrag valami homokszinu vagy khaki, ami ne feszul annyira ( bar a 18 kozottieknek az jon be) , aztan ahhoz valami vilagosabb, lenge ing, de nyari, aminek fel tudod hajtani az ujjat, ehhez pedig valami utcai sportcipo, az is ilyen honokszinu legyen. Oltonybe semmikepp 😳😳😳😳😳😳 meg meleg is van ilyenkor.
2017. aug. 15. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

ruhát vegyél fel... :D

saját stílusodhoz öltözz. én a hétvégén egyik ismerősöm 30. szülinapi bulijába megyek, rövidgatya + ujjatlan kombót veszek fel, nem csípem ki magam. a többiek se fogják különösebben, meg annyira nem is izgat a dolog.

egyébként: farmer rövidnadrág + ing, ha elegánsabban akarsz megjelenni.. de igazából hiába írunk konkrét dolgokat, mint azt az előttem szóló tette a homokszínű kombinációval, emiatt az egy alkalom miatt nem érdemes bevásárolni, hacsak nem hordanád amúgy is ezeket a ruhákat.. plusz, lehet hogy a homokszín nem is a te színed. olyan ruhát vegyél, amiben kényelmesen érzed magad, és nem félted, ha az italozás kicsit túlzásba esik:)

2017. aug. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!