Milyen könyvet ajánlotok egy 16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm most lesz 16, tudom, hogy szereti a könyveket.
Én nem szoktam olvasni, így nem nagyon ismerem a könyveket. Az animéket és a fantasztikus regényeket, a "meleg páros" könyveket szereti és amikor happy end a vége:)
Valami ilyesmi könyvet tudnátok ajánlani? Március 1-ig:))
2018. febr. 14. 17:06
1/14 anonim válasza:
Hat, "meleg páros" könyvekben nem vagyok otthon, fantasztikus regényekben már inkább, de azokból meg túl sokféle van. Hiaba ajanlanek írókat, akiknek a könyvei nekem bejönnek, egyáltalán nem biztos, hogy neki is. Szóval, ez így elég nehéz.
2/14 anonim válasza:
Esetleg próbálj a könyvespolcan körülnezni, hogy kik a kedvenc írói és tőlük beszerezni olyat, ami nincs meg neki. Arra azért vigyázz, hogy fantasztikus regényeknél sok a sorozat, trilógia, stb. Nehogy egy ilyen sorozat egyik reszet vedd meg, mert az nem az "igazi" a többi rész nelkül.
3/14 anonim válasza:
Ráadasul, mint írod, te nem szoktal olvasni. Akkor először azt lenne jó tudni, hogy fantasztikus regenyek alatt a sci- fi, fantay, vagy inkább csak a "szuperhősös" regények értendők.
4/14 anonim válasza:
Bocs, a "fantay", az fantasy akart lenni.
5/14 anonim válasza:
A fentiekkel egyet értek, fontos tudni mit van meg neki.
Ezen kívül ha még nincs meg neki, talán:
Diana Wynne Jones: A vándorló palota
6/14 A kérdező kommentje:
Fantasy inkább
2018. febr. 14. 19:03
7/14 Saku14 válasza:
8/14 anonim válasza:
#6: Talán korrigáltam is, nemde?
10/14 anonim válasza:
Eg veled, Szolits a neveden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!