Milyen ajándék ötleteket tudnátok adni 18 éves barátomnak?
A barátom nemsokára tölti a 18-at és szeretném valami különlegessel meglepni. Van már pár ötletem, de nem ártana még néhány, hátha összeáll a teljes kép.
Nem az a karóra, parfüm típus,inkább egy ,,nagy gyerek" ,így valami kreatív, személyes meglepit szeretnék, egy ,,nagy tervet".
Előre is köszi :)
Én a barátomnak 19. Szülinapjára közös nyakláncot adtam (ő szerette volna). 20. Szülinapjára egy szerencsetollat (akkor kezdte az egyetemet)
Játszik valamilyen játékkal? Most a 21. Szülinapjára én pl közös World of warcraft felsőt csináltatok neki.:)
Ha úgy érted,hogy nagy gyerek,akkor adhatsz neki élményt is: Kalandpark,állatkert (bár nem tudom mikor van a szülinapja mert most elég hideg van még az ilyesmihez).
Vagy esetleg csinálj neki te vacsit.:)
Ha van mániája (bicikli,foci...) akkor ahhoz kapcsolódva is csinálhatsz valamit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!