Mit vegyek/csináljak a barátomnak szülinapjára? (23/F)
Pont szilveszterkor egy éve voltunk együtt, szóval akár valami 2017 összefoglaló is lehetne, gondolkoztam ilyen cewe fotókönyvön, de 2 hetem van és vizsgaidőszakban nem nagyon van időm, hogy megtervezzem :( Eddig megvalósított ötletek: képkeretben a legviccesebb és maradandóbb messenger beszélgetéseink, diy bonbon, bandás pulcsi, élményajándék (szabadulószoba).
Az biztos, hogy sütök neki egy tortát, de emellé szeretnék még valamit. Azok a "témakörök" amik szóba jöhetnek nála: zenéhez kapcsolódó dolgok (metálos), informatika (programozó), pc játékok (főleg WoW), sör és ehhez kapcsolódó dolgok, edzés, főzés. Ezeken kívül is szívesen fogadok ötleteket. Köszönöm előre is :)
Hát, mint meleg fiú, én mindenképp örülnék valami személyes dolognak. Olyannak, ami összeköt a barátommal. A közös kép tényleg jó ötlet. Szerintem elvihetnéd vacsorázni, és adhatnál neki egy gyűrűt. A legcukibb dolog, ha egy romantikus vacsora mellett, egy gyűrűvel leped meg. Én nem adnék ilyen alkalmakra "hasznos" dolgot. Csakis olyat, ami a tiszta szeretetedet fejezi ki. ^.^
(A gyűrű helyett szóba jöhet nyaklánc, fülbevaló, vagy bármi hasonló. Feltéve, ha szívesen hord ilyeneket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!