Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek melyik a rosszabb:...

Szerintetek melyik a rosszabb: szülinap karácsonykor vagy szülinap névnappal egyben?

Figyelt kérdés
Miért?
2017. dec. 24. 02:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szülinap, már eleve a téli szülinap, nem tudsz elmenni olyan bulikra, amik, ha nyáron van a szülinapot, igen. Kb, négy fal közé vagy zárva. (Én csak tudom, nekem december 29-én van.) Gyerekként persze mindkettő ugyanolyan rossz, mert mínusz egy ajándék a többi (felvágós) gyerekhez képest.
2017. dec. 24. 07:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Holnap lesz a szülinapom.

Szerintem ez rosszabb, mintha a névnapomon lenne... :/

2017. dec. 24. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát megértelek...nekem ma van, utalom..
2017. dec. 24. 11:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Neked miért 2-es?
2017. dec. 24. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert a névnapot kevesebb ember tartja számon, nem szokás ajándékokat kapni rá.

Míg egy Karácsony a legnagyobb ünnep, megajándékozzák egymást az emberek, stb. és így szerintem rosszabb.

2017. dec. 24. 17:10
 6/10 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi. Ha karácsonykor van, akkor még normális hozzátartozói hozzáállással, ha 25.-ére vagy 26.-ára esik, ugyanúgy meg lehet tartani, mint az év bármely más szakaszában. De ha a szülinap + névnap egyben van, az szimplán a szülők hülyeségét és nemtörődömségét jelenti, hiszen semmiből se telt volna olyan napot választaniuk, hogy annak a szerencsétlennek lehessen külön egy normális születésnapi partija és egy kis névnapi ünnepsége, míg azt, hogy mikor lesz karácsony... nem lehet befolyásolni. A fő indok szerintem az, hogy a második verzió az szimpla emberi inkompetencia által generált gond.
2017. dec. 25. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Dehogy lehet Karácsonykor születésnapi bulit tartani. :D

Én próbálkoztam, de én voltan a bunkó p*csa aki azt hiszi körülötte forog a világ karácsonykor amikor mindig otthon ünnepel. Nem tudok bulit tartani, előtte mindenki az ajándékvásárlással foglalkozik utána meg Szilveszter előtt 2 ünnep között?

Szóval lehetetlen...

2017. dec. 25. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, a buli az eselytelen, alá kell hogy támasszam sajnos. De vhogy kedvem sincs amugy hozzá. Igazábol a karacsonyomat is elrontja ez a szerencsetlen egybeeses.
2017. dec. 26. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
A legrosszabb,Szülinap, névnappal együtt karácsonykor.
2017. dec. 29. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Így van.

Szegény 25.-én született Eugéniák. :/

2017. dec. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!