Nektek volt már rosszabb születésnapotok?
Sziasztok...
Tegnap volt a szülinapom... De ez a nap szörnyű volt, mintha minden ellenem lett volna...
Mentem a munkába biciklivel, késésben voltam, siettem. Erre egy macskafosba belehajtottam, és nincs sárvédőm... A pólóm csupa fos lett, mivel így is késésben voltam (a főnököm nagyon szigorú) bementem így... A mosdóba mentem egyből, s próbáltam a pólómat lemosni.
Épp töröltem a pólómról a szart a kezemmel, mikor egy légy az orromra szállt.. Akaratlanul odacsaptam, és az arcom is fosos lett. Bejött egy munkatársam és fosarcú görénynek nevezett....
Mikor mentem haza (inkább hazamentem utána rögtön) elestem a biciklivel...
Aztán a szülinapi ünneplés... Az egyik kisfiam beleakarta 'ütni' a fejemet a tortába.. Ezzel még nem lett volna baj, de ezt korán tette... Az asztalba vágta a fejemet.. Most egy óriási dudor van a homlokomon... Ha nem megyek munkába kirúgnak... Mit csináljak? :(
Üdv,
Zoli
Szia Zoli!
Vedd poénra! Később nagyon nagyot fogsz ezen a történeten nevetni! (Remélem! :-))
Nekem is volt amolyan k a k i s élményem... persze, nem kívánom senkinek - de ma már úgy látom, hogy sz @ r b a lépni - szerencse!
Fogd fel pozitívan!
Amúgy tényleg kicsit kamunak tűnt a kérdés, de hát meg is történhetett - ilyen az élet! ;-) Ne vedd zokon!
Nézd az élet napos oldalát!
Nos, ez két kérdés. Az első, hogy volt-e rosszabb születésnapom. Igen, volt. A 30.-at a fogászati ügyeleten töltöttem, szerintem az elég gáz.
A másik, hogy mit csinálj.
Elsőször is, a kollégának, aki fosarcú görénynek nevezett holnap húzz be egyet, így neki is lesz egy dudor a fején és nem leszel egyedül. :-)
Másodszor, a fiadnak magyarázd el, hogy mások fejét tortába nyomni csak filmen vicces - pláne, ha mellé is megy. :-S
Harmadszor, jegeld a dudort és fertőtlenítsd a biciklis esés sérüléseit. :-(
Negyedszer, nevess az egészen - ha kamu kérdés, akkor azért, ha meg nem az, akkor azért. :-D
Boldog születésnapot! :-)
Emiatt nem szükséges fontolóra venned, hogy ne menj dolgozni - szerintem. Amennyiben nagyon komoly a fejsérülés, akkor menj orvoshoz, ha nem, akkor valóban érdemes jegelni. Jobbulást és boldog szülinapot - így utólag!!!
Fel a fejjel és nyugi - mindenkinek volt már s z @ r napja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!