7-8 éves kislánynak mit lehet adni ajándékba?
1es :D
anyagilag ennyire azért nem állunk jól pedig annak biztos örülne
Érdemes megkérdezni a szülőket, hogy miket szeret a kislány. Én ennyi idősen már gyerekregényeket olvastam, sokat rajzoltam, festettem, zenét hallgattam, Disney rajongó voltam és imádtam a plüssöket, főleg a cicákat. Ja, meg a kirakós játékokat. :)
Sokszor kaptam Barbie babát, ők általában új frizurát kaptak és felléptek a játékszőnyegemen ABBA-ként.
A mai meg egész más generáció, az a helyzet, hogy már a legtöbb 8 éves kezében látom a tabletet vagy az okostelefont, arra töltik nekik a játékokat...
Úgyhogy mindenképpen kérdezősködjetek a szülőknél, ma már tényleg nem lehet tudni, hogy minek örülne egy gyerek.
Vegyél valami különeges mesekönyvet. Gondolom most kezdett el 1-2 éve olvasni, egyszerűbb mesekönyvnek biztos nagyon örülne. Nálunk nagy sikere volt ilyen egyedi névreszóló mesekönyveknek, amiben ő a főszereplő és a saját fotója is benne van. Nem tudom már ki gyárt ilyet, de van egy nagyon színvonalas kiadó.
Vagy ha kicsit sportosabb lehet venni neki jégkorcsoját. Amúgy is pont szezonja van. Neki való lábméretnél még állítható a lábméret, szóval még hibázni sem lehet. 34-39 közöttiek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!