Mit vegyek a hugomnak?
Nezd meg miket szeretnolvasni es vegyel meg egy konyvet attol az írotol. Vagy ha van olyan film ami megvan konyv valtozatban, vagy hasonlo temaju az is jo.
Ertem?
Nem is ertem miert szoktam valaszolni ezen az oldalon, olyan fura es megmagyarazhatatlan. Talan mert jo mas gondjaiba beleolvasni, kicsit elterel a sajat gondoktol. A tied eleg nevetseges :D
Unokahugom 11 éves. Ő már nagyon csajoskodik, érdeklik a nagylányos dolgok. Leírom, hogy ő miket kapott az elmúlt időszakban.
Bizsu, nyaklánc-karkötő szett, kis csillogós medállal.
Douglasból smink készlet, hozzá ecsetek.
Csini telefontok.
Köröm stúdió. (Ez egy szett, vannak benne felragasztható körmök, körömlakkok, matricák stb)
Parfüm
De szerintem az is tök jó, ha veszel egy szép dobozt ès bele pipere cuccokat. Pl:körömlakk, szájfény, egy kis bizsu, kis parfüm, egy csomag csillogós toll, ilyesmik.
Nem tudom aktuális e még a dolog, de láttam a H&M-ben olyan adventi kalendáriumot, amiben minden napra egy kis bizsu van.
A drogériákban pedig van olyan, amiben kis smink cuccok vannak.
Szerintem egy kiskamasznak nagyon tetszene.
Azért, mert érdekli. Nem azt mondom, hogy alapozó, meg púder, meg piros rúzs. Hanem egy színtelen csillogós szájfény, meg hasonló szolíd dolgok.
Én már 8évesen imádtam a nővérem pipere cuccait. Hihetetlen öröm volt, amikor megengedte, hogy kipróbáljam az egyik rúzsát, vagy kifestette 2 körmömet. Én is 11 èves voltam, amikor a mikulás csomagomban a csoki mellett volt egy halvány rózsaszín szájfény. Mai napig emlékszem, hogy milyen volt és, hogy mennyire boldog voltam, pedig màr ennek 14 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!