30 fős "állófogadást" tartani lakásban?
Az a baj, hogy még mindig nem tudom, milyen jellegű lenne az összejövetel. Így meg annyira nehéz. Kérlek mondj el erről mindent, amit lehet. Más, amikor valami konkrét időpontra gyűlnek össze az emberek (szülinap, névnap, házassági évforduló), más amikor egy konkrét eseményt ülnek meg (eljegyzés, stb.), de megint más lehet egy karácsony vagy hasonló.
Nem tudom, mennyire kötődik az összejövetel a lakáshoz. Ha nálunk nagyobb családi rendezvény volt, akkor eleve a mamámhoz mentünk, ott nagy a ház, bőven elfért mindenki. De itt azt sem tudom, családi rendezvényről van-e szó.
Ha kötött a helyszín, esetleg ketté lehet bontani a vendégsereget, és két "fogadást" tartani, akkor már csak kb 15-15 főt kell ellátni, sokkal jobb lenne úgy. Persze amennyiben ez lehetséges. Ezt megérti mindenki, hogy egyszerre harmincan nem férnek el jól. (Tényleg, hova ültetsz le annyi embert? Van 30 széked?) Ez onnan jutott eszembe, hogy nálunk a családban is van ilyen például karácsonykor, hogy valaki elhívja a rokonság egyik felét egyik nap, a másik felét másik nap. Nincs ebből gond. Ha osztálytalálkozóról van szó, az nyilván más, ott nem lehet kettéválasztani a csapatot. No, írd le konkrétan, hogy mi lenne ez az esemény, és akkor tudván a részleteket talán eszembe jut nekem is valami hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!