Flashmobot szülinapi meglepetésként? Vagy valami mégjobbat?
Nem tudom túlszárnyalni előző évi meglepetéseimet legjobb barátnőm születésnapjaira
2015-ben bekötött szemmel vezettem el egy hídhoz (közben felolvastam neki 1 levelet arról, h mennyire örülök, hogy a barátnőm stb. sírtunk erre arra.) ahonnan ha lenézett nagyban kivolt írva a duna szélén az aszfalton, hogy Isten éltessen Kata - nagyon tetszett neki
2016-ban egy nagy meglepetés bulit szerveztem neki nálam, sok barátjával torta, kiflik,pogácsák,muffinok minden.
és most nem tudom milyen meglepivel állhatnék elő :D
Gondolkodom azon, h flashmobot, de attól tartok túl későn jutott ez eszembe, jövőhét max következő hétvégén megkellene ejteni a dolgot.
Tudtok valami más ötletet? Valami érdekeset.
21éves lesz :)
Jaj köszönöm ezeket a kedves szavakat!
Pár ismerős lehúzott egy kicsit, h úgyse jön össze, de ez most erőt adott :D remélem összetudom hozni. köszönöm mégegyszer! :)
Nem szoktunk ilyenekre járni, lány vagyok én is :D
Utolsó válaszoló: köszönöm ezek nagyon jók, de sajnos mi külföldön élünk..
Esetleg készíts neki egy kisfilmet,képekből,videókból összevágva.Alá pedig mehet a kedvenc zenéje pl.
És szervezhetnél mondjuk egy kerti partit ahova meghívod a barátokat és ott ki lehetne vetíteni ezt a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!