Szerintetek ez jó barátnőm 18. születésnapjára?
egy csokor rózsa, a kedvenc süteményéből egy torta, 3 telefontok (imádja a tokokat), elviszem Tropicariumba (régóta mondja h nagyon szeretne egyszer elmenni)
kellene még valami tárgy, valami kézzel fogható de nem tudom mi ha valakinek van valami ötlete írjon bátran
Most rágoogliztam neked az óriás plüssfigurára és az első linken lévő webshopban láttam egy óriás rózsaszín plüssóvszert, szivecskével az oldalán. Jesszus! :-O
Szerintem egy óriás puha plüssmackót vegyél. Első voltam.
vidd el egy jó helyre vacsizni is..
ja és ha van miből költeni akkor vehetnél egy szép karkötöt is.. (az már kézzel fogható..)
Nagyon jó ötlet:) de nem fog a lány zavarba jönni? Én biztos abban lennék, ha valaki ennyit költene rám, pedig mi sem élünk rosszul.
Egyébként pl.csinálhatsz neki egy fotóalbumot a ti képeitekkel. Illetve még egy ötlet, ami szerintem bombasztikus és abszolút személyes:csinálj neki cetliket és írj mindegyikre egy-egy idézetet, ami illik rá vagy pl.tőle egy aranyköpést, közöttetek lezajlott vicces párbeszédeket stb. És ezt add át mondjuk egy szép díszdobozban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!